ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Het fanatisme op het veld van de Walking Footballers van UDI’19/CSU is niet minder dan bij de profs van welke willekeurige eredivisieclub dan ook.
De vrouwen/vriendinnen waren zo enthousiast over het plezier dat hun mannen hierin beleefden dat ze dat zelf ook wilden gaan doen. Het lijkt er op dat het nu definitief gaat worden. Een Walking Football team voor vrouwen rond de +45 jaar bij UDI’19/CSU.

Fairplay en plezier staat hoog in het vaandel bij Walking Football. Deze spelvorm hanteert in grote lijnen dezelfde regels als in het reguliere voetbal, met een aantal uitzonderingen. Zo mag men bijvoorbeeld niet rennen, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers. Walking Football is vooral rustig bewegen en veel lol maken.

De eerste aanmeldingen zijn binnen. Word jij ook enthousiast en ken jij ook dames die misschien belangstelling hebben. Geef het dan door aan onderstaand e-mailadres want het zou prachtig zijn als we op korte termijn met 'n grote groep dames zouden kunnen starten. Info: gl.veteranen@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.