ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Weekendkamp 2018: Eén groot feest

- Algemeen - Jeugd

Afgelopen weekend was het alweer het 32ste Weekendkamp van UDI’19. Tijdens het kamp sliepen meer dan 160 kinderen in diverse tenten op het terrein. Het was ook een beetje een raar kamp. Wie gaat er nu midden in juni het nieuwjaar vieren met (kinder-)champagne en oliebollen? Of op zondag ons verkleden als Super Mario of een roze Prinses. 

Dat kan natuurlijk alleen bij het Weekendkamp van UDI’19. Het was een kamp met het thema: ‘Alle dagen feest’. Zo kregen alle spelen een extra feestelijk jasje. Of het nu ging om de bruiloft van Parky of de Paaseieren zoeken op zaterdag. Alles had te maken met het thema. Een feestkamp zonder verjaardag kan natuurlijk niet. Daarom trakteerde we alle kampgroepjes op een heuse slagroomtaart.  

Weekendkamp 2018: Eén groot feest

Naast alle feestelijkheden werd er natuurlijk ook diverse wedstrijdjes gevoetbald. Speciaal voor de koning werden de Koningsspelen voor de tweede keer dit jaar gespeeld, alleen dit keer waren het allemaal diverse voetbalspelen. Helaas kwam aan alles een einde. Tijdens het Suikerfeest, tevens de afsluiting van het kamp, werd iedere getrakteerd de lekkere Turkse lekkernij, baklava, en iedereen kreeg een unieke UDI-keycord mee naar huis.

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagd kamp. Veel blije, maar zeker ook vermoeide gezichten verlieten op zondagmiddag het UDI-terrein. Namens de organisatie willen we alle vrijwilligers bedenken die tijdens het kamp, maar zeker ook in de voorbereiding zich belangeloos hebben ingezet. Zonder jullie hulp kon het niet zo’n groot succes worden. Hiervoor dank!

Wellicht tot volgend jaar tijdens het speciale Weekendkamp in het jubileumjaar.

Weekendkamp 2018: Eén groot feest

Weekendkamp 2019: Wilt u helpen?

Mocht u interesse hebben of iemand kennen die ons in het voortraject wil helpen met het bedenken van spellen of als u wilt meehelpen op een andere manier. Het kost slechts een paar uurtjes gedurende het seizoen. Interesse of vragen? Stuur even een mailtje naar: weekendkamp@udi19.nl

Gevonden voorwerpen 
Tijdens het kamp zijn er een kleine hoeveelheid spullen blijven liggen. Deze zijn afgegeven bij de materiaalmannen van UDI. Ga hiervoor naar de pagina Gevonden voorwerpen

 

Foto's van het Weekendkamp

Om alle foto's te downloaden klik hier.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.