ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Bestel dan nu dit shirt voor het aankomende seizoen 2018-2019! Ga met je team op zoek naar een sponsor en plaats je bestelling. Ook kun je zonder sponsor het jubileumshirt als team bestellen. 

Wil jij net als UDI 1 schitteren in het jubileumshirt? (teams)

Wil jij met jouw team ook schitteren in het jubileumshirt, net als UDI 1? Bestel dan nu dit shirt voor het aankomende seizoen 2018-2019!

 

Wat moet je doen?

Ga met je team op zoek naar een sponsor en plaats je bestelling via onderstaand formulier. De gegevens die we van je team nodig hebben zijn het aantal shirts, de maten en de gewenste bedrukking. Ook kun je zonder sponsor het jubileumshirt als team bestellen. 

Wat kost het?

Dankzij de medewerking van Intersport Superstore Uden zijn we erin geslaagd om de kosten laag te houden en deze bedragen per shirt € 25,00 (ex BTW) inclusief sponsoropdruk. Houd rekening met aanvullende kosten voor eventuele bedrukking van rugnummers. De meerkosten hiervoor bedragen per compleet nummer € 6,19 (ex BTW).

Wat kan je verwachten?

We nemen na het ontvangen van je bestelling zo snel mogelijk contact met je op, zodat we de bestelling verder kunnen afronden. Voor een goede verwerking van de bestelling is het noodzakelijk dat het logo als vectorbestand wordt aangeleverd in PDF, EPS of AI bestand.

Uiteraard ontvang je ter goedkeuring nog een drukproef alvorens we de shirts gaan bestellen. 

P.S.: Het jubileumshirt mag alleen gedragen worden tijdens het seizoen 2018-2019.

Heb je verder nog vragen over de mogelijkheden? Of wil je graag individueel een shirt bestellen met je eigen naam? Neem dan contact op met Mark van de Burgt via T 06 12 61 61 19 of penningmeester@udi19.nl.

Bestelformulier

* verplichte velden
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.