ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

De zomercup bij UDI'19 werd afgelopen vrijdag afgesloten. Het team 'Van der Steen van Breugel' mocht in de finale van de competitie 35+ de wisselbeker voor de tweede keer in ontvangst nemen. Bij de competitie 16+ waren het de Levensgenieters die de wisselbeker voor een jaar in de prijzenkast mochten zetten. Een spannende afsluiting van een geslaagde activiteit. Initiatiefnemers, spelers en de commissie ‘zomercup’ kijken meer dan tevreden terug op een aantal fijne voetbalavonden.

Zeer geslaagde slotavond Zomercup 2017

Tweeëntwintig vriendenteams van UDI, ZVU (zaalvoetbalvereniging), zusterverenigingen en enkele bedrijven bonden met elkaar in een halve competitie de strijd aan. Twee competities werden gespeeld: nl. in de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder en in de categorie 35 jaar en ouder. Zes weken werd er op de vrijdagavond op het halve kunstgrasveld met wedstrijden van zeven tegen zeven van 2x25 minuten in een recreatieve sfeer gespeeld. De deelnemende teams hadden het naar hun zin en hebben fanatiek maar uiterst sportief gestreden. Nieuw dit jaar was dat het G-team enkele wedstrijden buiten mededinging mee speelde. Zij boden zeer verdienstelijk tegenstand in wedstrijden waarin spelers van beide teams genoten. Leuke wedstrijden die voor de toekomst zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Het was volgens spelers een leuke competitie om aan mee te doen. We speelden met een mengelmoes van spelers uit de selectie, uit de lagere seniorenteams, zaalvoetbalteams en zelfs met spelers die de voetbalschoenen nauwelijks aan hebben gehad. Vriendengroepen bonden op een speelse manier de strijd aan met als inzet de ‘zomercup-bokaal’.

Zomeravondvoetbal was in het verre verleden populair. Elke stad of dorp had destijds een recreatieve competitie met deelname van ploegen van bedrijven en cafés. Het zomeravondvoetbal stierf wegens gebrek aan belangstelling van spelers, bedrijven en bezoekers een stille dood. Mede door de komst van kunstgras is dit fenomeen door UDI’19 nieuw leven ingeblazen én blijkt succesvol te zijn. Ook de komende jaren gaan we in Uden na afloop van de reguliere competitie volop genieten van het zomeravondvoetbal. Je hoeft geen lid te zijn van UDI. Elk gerespecteerd team uit Uden, Volkel of Odiliapeel kan aan deze competitie deelnemen.

Eindstand Zomercup 2017

competitie 16+

1. Levensgenieters
2. Uden United
3. SSSB
4. ‘t Stulpke
5. van der Hoven
6. UDI-5
7. FC Uden-4
8. EDWIN
9. Stallions
10. Letselpro

competitie 35+

1. van der Steen van Breugel
2. Ouwe Garde
3. De Bubz
4. Practicom
5. UDI-10
6. Veteranen UDI’19
7. Voetbal Kroew
8. Veteranen FC Uden
9. UDI-12
10. RKSV Volkel
11. Adversitement

 

 

Zeer geslaagde slotavond Zomercup 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.