ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren organiseert UDI’19 in de zomerperiode het 7 tegen 7 zomeravondvoetbal.  Bij het zomeravondvoetbal draait het om gewoon een potje voetballen, zonder verdere verplichtingen en daarna gezellig ‘nakletsen’ in de kantine met je (oude) vrienden, collega’s, familieleden, teamgenoten enz. 

Zie je het al voor je? Een heerlijke zomeravond, zonnetje, gezelligheid en na afloop een drankje op het terras? Dan ben je bij UDI’19 aan het goede adres! In juni organiseert UDI’19  na afloop van de reguliere competitie de ‘Zomercup’. Deze begint op vrijdag 1 juni en eindigt uiterlijk op vrijdag op 7 juli.

Fit blijven

Deelname aan de Zomercup is een leuke manier om fit te blijven in de zomer. In de zomermaanden ligt het voetbal stil en de echte voetballiefhebbers spelen dan natuurlijk graag door. Het doel van Zomercup, waarbij wordt gespeeld tussen diverse vriendenteams, is dat voetballers in contact blijven met clubgenoten en andere teams. Gezelligheid staat bij UDI’19 zoals altijd hoog in het vaandel.

Voor iedereen!

Voor deelname aan de zomercup hoef je geen lid te zijn van UDI’19. Het is een leuke afsluiting van het seizoen. Iedereen, vanaf de A-junioren tot en met senioren en veteranen, kan meedoen. Je wordt met je team op eigen niveau ingedeeld en er wordt gespeeld in diverse poules.

De spelregels

Het is de bedoeling dat er gespeeld gaat worden op halve kunstgrasvelden (7 tegen 7, een keeper en 6 veldspelers). Er wordt 2x 25 minuten gevoetbald. Er wordt niet aan buitenspel gedaan en slidings zijn in principe verboden. De speelavonden staan gepland op de vrijdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur in de maanden juni en juli.
Teams die inschrijven worden ingedeeld in poules. Na het spelen van poulewedstrijden wordt de competitie afgesloten met een finaleronde waarin uiteindelijk de winnaar wordt bepaald.  Tegenstanders binnen de poule worden bepaald door loting.
In principe wordt er gespeeld op kunstgras doch als het aantal inschrijvingen dusdanig groot is wordt er uitgeweken naar het gras.

Ook de ‘oudere’ spelers vergeten we niet. Deze teams krijgen een aparte competitie. Het betreft een 35+ competitie. Slechts spelers van 35 jaar en ouder mogen deel uitmaken van deze teams. Spelers onder de 35 kunnen dispensatie krijgen om met de ‘ouderen’  mee te doen. Slechts één iemand van onder de 35 mag daadwerkelijk in het veld staan.

Teams kunnen worden samengesteld uit bestaande teams van UDI’19, FC Uden, FC De Rakt, Volkel, Odiliapeel en teams van de zaalvoetbalvereniging ZVU.

Daarnaast kunnen teams geformeerd worden uit vriendengroepen, straten, wijken, buurtschappen en bedrijven. Een ieder die deel uitmaakt van de gemeente Uden kan met een team deelnemen aan de ‘zomercup’ mits je de leeftijd van 16 jaar hebt bereikt. Je hoeft geen lid van UDI’19 te zijn om deel te kunnen nemen. Het betreft een open inschrijving.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro per team. Bij het spelen van de eerste wedstrijd wordt verzocht het inschrijfbedrag contant te overhandigen in het wedstrijdsecretariaat van UDI’19. Het inschrijfgeld wordt, na aftrek van kosten voor scheidsrechters, aangewend voor de prijzenpot. Na de laatste wedstrijden zal een feestavond worden gehouden waar de prijzenpot, bestaande uit consumptiebonnen…., wordt uitgekeerd én uiteraard de wisseltrofeeën.

Inschrijven

Indien je interesse hebt dan nodigt de commissie ‘Zomercup’ je uit om middels inschrijfformulier je aan te melden voor deelname. Het inschrijfformulier vind je op de website van UDI’19 onder het kopje ‘zomercup’. In de maand mei vindt er een bijeenkomst plaats voor de contactpersonen van de deelnemende teams om een en ander met elkaar af te spreken. Eind mei wordt het wedstrijdprogramma toegezonden en op 1 juni start de competitie.
Bij de start van de competitie wordt verzocht aan de commissie een spelerslijst van minimaal 10 spelers te overhandigen.

Heb je na het lezen van het bovenstaande nog  vragen neem dan contact op met één van de commissieleden of stuur een mail naar

Speeldata

1 juni, 8 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli.

De organisatie behoudt zich het recht voor om deze data aan te passen, afhankelijk van de aantal aanmeldingen.
Definitieve vaststelling op de bijeenkomst in mei.

Aanmelden

Op de website van UDI’19 staat een inschrijfformulier. Opgeven als team of meer informatie opvragen? Dat kan via zomercup@udi19.nl


 

Reglement ZomerCup 2018

 1. Er wordt gespeeld volgens de veldvoetbalregels behoudens de hieronder vermelde uitzonderingen.
 2. Er mag alleen worden gespeeld op voetbalschoenen; dus niet met gladde zolen.
 3. Indien noodzakelijk speelt het eerstgenoemde team met hesjes.
 4. We spelen 7x7.
 5. Wedstrijdduur is 2 x 25 minuten.
 6. Er mag doorlopend en onbeperkt worden gewisseld, mits het spel stil ligt.
  Wisselen vanuit de wisselzone in de doelen aan de zijkant van het veld, eerst speler eruit, dan pas wissel erin.
 7. Het spel wordt aan de zijlijn hervat  d.m.v.  intrap; de 3-secondenregel is hier van toepassing.
 8. Buitenspelregel is niet van toepassing;
 9. Slidings zijn niet toegestaan; lichamelijk contact dient zoveel mogelijk vermeden te worden !!
 10. Het strafschopgebied loopt tot de, denkbeeldig doorgetrokken, zijlijn van het strafschopgebied van het grote veld; een strafschop wordt echter alleen gegeven bij een zware overtreding of een duidelijke scoringskans; een vrije schop binnen dat gebied is dus mogelijk.
 11. Een strafschop wordt genomen op 8 meter van het doel.
 12. Een gele kaart resulteert in een tijdstraf van 5 minuten; bij een volgende gele kaart volgt veldverwijdering.
 13. Bij een directe rode kaart is speler geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd; bij een zware overtreding kan de toernooileiding een zwaardere sanctie opleggen.
 14. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.

De eindstand in de poules wordt als volgt bepaald:

 1. Het aantal punten
 2. Het doelsaldo
 3. Het onderling resultaat
 4. Het aantal gescoorde doelpunten

Inschrijving Zomercup 2018

Gelieve onderstaand formulier in te vullen en te zenden aan zomercup@udi19.nl t.a.v. Sjef Groenemans

Inschrijving is mogelijk door toezending van de volgende gegevens:

Teamnaam:

Contactpersoon:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Het Team wenst deel te nemen aan:

 • Competitie Zomercup 7 tegen 7 vanaf 16 jaar (16+)*
 • Competitie Zomercup 7 tegen 7 voor spelers van 35 jaar en ouder (35+)*

*Aankruisen waar je team voor kiest.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.