ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

" Zaterdag 9 februari was het dan zover, de districtsfinale Winterzaalvoetbal 2019! "

Algemeen - Jeugd

Een spannende dag voor UDI’19 JO8-1, want na de kwalificatiewedstrijden waren we erg benieuwd hoe we ons staande gingen houden in deze finalepoule waarbij we moesten aantreden tegen Amstenrade, SVC 2000 en JVC Cuijk.

De eerste wedstrijd traden we aan tegen Amstenrade. In het begin waren we misschien nog niet helemaal wakker of wellicht wat zenuwachtig. Halverwege de wedstrijd schudde een tegengoal ons wakker, de druk op de tegenstander werd ze te hoog en uiteindelijk behaalden we een verdiende 3-1 overwinning.  De 2de wedstrijd tegen SVC zagen we bijna hetzelfde spelbeeld. We waren wat onrustig aan de bal maar konden toch wel continu de druk op de tegenstander houden. Het ontbrak ons ook een beetje aan geluk maar door hard te werken en positief te blijven trokken we deze wedstrijd in de allerlaatste minuut toch nog over de streep, weer 3 punten erbij!

Doordat de uitslagen van onze tegenstanders gunstig waren hadden we in de laatste wedstrijd tegen JVC genoeg aan een gelijkspel. Dat gezegd hebbende wilde we niets aan het toeval overlaten. Dus daar gingen we..... volle bak de finale in. We grepen JVC beet en lieten ze niet meer los. Binnen 10 minuten was de wedstrijd gespeeld. Met vloeiende combinaties, scherpe counters en fantastische afstandsschoten zorgden we voor een klinkende 6-1 overwinning.

Na het officiële gedeelte van de prijsuitreiking mocht iedereen nog even op de foto met "de cup met de grote oren" zodat deze dag nooit verloren gaat.