ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

1e tussenstand 'Club van het Jaar'

Algemeen

Beste mensen van UDI19/CSU,

De 1e tussenstand is bekend. Bekijk hier hoe UDI19/CSU er nu voor staat in de gemeente Uden en hier de tussenstand van de provincie Noord Brabant. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Clubs met minder dan 50 leden, worden in de berekening van de stand beschouwd als een club met 50 leden.Er is nog niets beslist, want stemmen kan nog tot en met 7 juni. Zorg dus dat jullie leden massaal op UDI19/CSU stemmen. Maak daarbij gebruik van het gratis promotiemateriaal en de video van Esmee Visser.

 


Inspirerende voorbeelden van deelnemers

Op social media zien wij veel creatieve stemoproepen, vlogs en acties voorbij komen. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de toffe actie van HZTeam, de stemoproep van Music All Enschede en de Instagram post van IHLC

Heb je ook een leuk bericht geplaats, een vlog gemaakt of een leuke actie bedacht? Deel deze dan met ons op Facebook, Twitter en Instagram of via vragen@verenigingvanhetjaar.nl.


Volg de verkiezing ook via Social Media

Regelmatig informeren we je per e-mail over tussenstanden en nieuwtjes rondom de verkiezing. Al het nieuws rondom de verkiezing kun je ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

 

 

 

Vragen?

Hebben jullie vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of neem contact op met Niels Groot, moderator van de verkiezing via vragen@clubvanhetjaar.nl.

Vriendelijke groet,

Niels Groot
Verkiezing Club van het Jaar
vragen@clubvanhetjaar.nl
www.clubvanhetjaar.nl
 

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.