ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Afgelopen maandag hebben 4 UDI-trainers de cursus Pupillentrainer succesvol afgerond. Uit handen van KNVB-docent Wim Rijs kregen zij op de laatste bijeenkomst hun welverdiende diploma.

De namen van de geslaagden zijn:
Arno Roelofs, Pascal Verburg, Aart Koopmans en Patrick Kremers

De pupillencursus is een initiatief van de KNVB om trainers, die voetballers in de leeftijdscategorie van 5 tot 13 jaar begeleiden, zo goed mogelijk op te leiden. De pittige cursus bestond uit acht bijeenkomsten van telkens drie uur, waar zowel theorie- als praktijklessen op het programma stonden. Een aantal opdrachten moesten de cursisten onder begeleiding van een praktijkbegeleider uitvoeren bij hun (stage)team. De cursusavonden volgden elkaar strak op, dus bijzonder knap dat iedereen alle opdrachten heeft kunnen uitvoeren!

De totale groep cursisten bestond uit ongeveer 12 personen. Omdat er voldoende deelnemers vanuit onze vereniging waren, is UDI'19/CSU gastheer geweest voor de cursus. Elke avond stond er weer een oefengroep centraal waarmee er getraind werd. Dank hiervoor!

De laatste avond stond in het teken van de diploma-uitreiking, maar dat betekende niet dat er niet gewerkt hoefde te worden. Eerst werd er weer een praktijkgedeelte gehouden, en daarna werd het laatste gedeelte theorie besproken. En toen was het tijd voor een voetbalquiz! Een van de deelnemers had een aantal pittige vragen gemaakt om de voetbalkennis van de deelnemers te testen. Daarna werd er afgesloten met de diploma-uitreiking, een mooi woordje voor iedereen, en een welverdiend drankje in de kantine.

UDI’19 wil KNVB docenten Lambert Seegers en Wim Rijs bedanken voor hun enthousiasme en inhoudelijke kennis die zij onze trainers hebben bijgebracht. En daarnaast feliciteren wij Aart, Pascal, Patrick en Arno en alle andere geslaagden met hun behaald diploma. Mooi om te zien dat jullie zoveel energie steken om jezelf verder te bekwamen als jeugdtrainer. Daar heeft onze voetbaljeugd zeker profijt van. Van harte proficiat!!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.