ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Aftellen naar onvervalste streekderby UDI’19 – Gemert begonnen!

Algemeen - UDI-1

Schrap al je afspraken voor zondagmiddag in je agenda.

Zondagmiddag a.s. staat de voetbalkraker van de regio op sportpark “Parkzicht” in Uden tussen UDI’19/CSU en vv Gemert op de kalender, aanvang 14.00 uur. Deze derby zorgde door de jaren heen altijd voor spektakel met wisselende resultaten. In ieder geval is dit een speciale wedstrijd voor de supporters.

Door: Fons Boekelder

vv Gemert

Nog maar 3 nachtjes slapen tot dat de grote streekderby tussen UDI’19 en Gemert op sportpark “Parkzicht” gespeeld zal worden. Voor zowel de “Tricolores” als de zwart-wit brigade uit Gemert een wedstrijd van groot belang, niet alleen vanwege de derby, maar zeker ook gezien de ranglijst. De ploeg van trainer Reinold Boeren draait een fantastisch seizoen. Afgelopen zondag won Gemert met 5-2 van sv Meerssen, waardoor zij samen met GVV Unitas de koplopers vormen in de Hoofdklasse B. De ploeg uit Gemert heeft echter een beter doelsaldo en kan bij winst zondag de eerste periodetitel voor zich opeisen.

UDI’19/CSU 

De nederlaag zondag jl. bij IFC kwam bij de Udense formatie hard aan. Zoals we wel vaker zien gebeuren na een tegendoelpunt lopen de “Tricolores” achter de feiten aan en blijkt de ploeg moeite te hebben om de bakens te verzetten met als gevolg dat de onzekerheid toeneemt en het zelfvertrouwen wegebt. De ploeg van Stefan Hoogsteder sprokkelt de punten onregelmatig bij elkaar. Na een overwinning volgt met hetzelfde gemak duur puntenverlies. Die wispelturigheid leverde de Udenaren tot dusverre een gedeelde zevende plek op.

Zondag wacht dus Gemert. Nu is dat niet de makkelijkste tegenstander, om een positief resultaat te boeken. Stefan Hoogsteder, zijn staf en spelers zullen samen een hecht collectief moeten vormen om doelpuntenmachine Thijs van Pol en zijn teamgenoten aan banden te leggen. Maar een derby is altijd een wedstrijd op zich. We zullen dus twee ploegen tegenover elkaar zien die alles op alles zullen zetten om de overwinning binnen te halen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke wedstrijd! Een derby waarbij altijd belangen op het spel staan en die altijd voor spektakel zorgt. Succes!

Arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.J. Kok uit Maastricht, hij wordt geassisteerd door de heren K. Weever uit Vorden en R. Metsemakers uit Geleen. 


SVA Papendorp uit competitie. KNVB past periodetitels Hoofdklasse B aan

Komende maandag wordt SVA Papendorp (voorheen Magreb '90) officieel uit de hoofdklasse genomen door de KNVB. Dat heeft, zoals gebruikelijk, gevolgen voor de verdeling van de periodetitels in de Hoofdklasse B. De KNVB heeft woensdag bekendgemaakt hoe de plekken voor de nacompetitie verdeeld gaan worden. Normaliter wordt de competitie verdeeld over drie periodes. Wie het beste heeft gescoord in wedstrijd 1 tot en met 10 verzekert zich van een nacompetitieticket, evenals de best presterende ploegen in wedstrijden 11 tot en met 20 en 21 tot en met 30. Als een ploeg zich terugtrekt uit de competitie, gaat de periodetitelverdeling over wedstrijd 1 tot en met 15 en 16 tot en met 30.

Beslissing 1e periode

Nu wil het dat komende zondag de strijd om de eerste periodetitel wordt beslist. En omdat Papendorp aanstaande maandag pas uit de competitie gehaald wordt, is de huidige eerste periode rechtsgeldig. Een club die een periodetitel op zak heeft, hoeft die prijs niet in te leveren als in het vervolg van de competitie een club zich terugtrekt en de periodetitels anders worden verdeeld.

Wat gaat er gebeuren?

De KNVB heeft besloten dat de ploeg die aanstaande zondag de periodetitel pakt, het ticket voor de nacompetitie mag behouden. De tweede periodetitel gaat over speelronde 16 tot en met 30. Het derde startbewijs voor de nacompetitie is voor de ploeg die het hoogst is geëindigd op de reguliere ranglijst zonder periodetitel. Speelronde 11 tot en met 15 tellen niet mee voor de periodetitelstrijd.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Suus Rieborn

Ik ben Suus Rieborn, ben 8 jaar oud en zit op ‘t Mulderke in groep 5. 
Samen met papa, mama en onze poes Japie woon ik in Uden-Zuid.
Sinds mijn 4e voetbal ik bij Udi ‘19 en dit seizoen speel ik in JO9-03 samen met mijn vrienden en dat is erg gezellig. Mijn favoriete positie is middenvelder.
Alles wat met voetbal te maken heeft vindt ik leuk, buiten voetballen, FIFA op de PlayStation en voetbalwedstrijden kijken op de TV.
Feyenoord en PSV zijn mijn favoriete clubs. Ook vindt ik Schalke 04 erg goed dit komt door mijn oom Erwin die mij soms meeneemt om naar Schalke 04 te gaan kijken in Duitsland. 
De voorspelling voor de wedstrijd is 2-1 voor Udi ‘19.

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor + loterijbal is geschonken door De Beste/Antoon van Leur Rijopleidingen. klik hier voor website!

De Levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard. klik hier voor website!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.