ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Arbiters in bijeenkomst met Scheidsrechterscommissie in het nieuw gestoken

Algemeen

UDI’19/CSU is sinds dit seizoen één van de 82 verenigingen in Nederland die door de KNVB beloond zijn met de ARAG-Fair Play certificering.

Het arbitragebeleid van UDI’19 is erop gericht om de wedstrijden op het sportpark op een constant neutraal niveau te laten leiden door een groeiend korps van enthousiaste arbiters die de KNVB opleiding tot clubscheidsrechter hebben afgerond.

De recent opgerichte scheidsrechterscommissie had op donderdag (24/01) een eerste scheidsrechter bijeenkomst georganiseerd, welke zeer goed werd bezocht. Ideeën en ervaringen werden uitgewisseld, wensen werden besproken en een gezamenlijke visie en aanpak voor de toekomst zorgt ervoor dat de scheidsrechter die vaak individualistisch moet optreden nu vaster onderdeel uitmaakt van een team, waar plaats is voor begeleiding en het niveau van de clubarbitrage bij UDI’19 wordt gewaarborgd.

De scheidsrechters vormen hiermede een mooi team, dat graag bereid is om nieuw opgeleide clubscheidsrechters in hun groep op te nemen en ervaringen te delen. Na afloop werden de scheidsrechters in het nieuwste tenue gestoken, zodat de wedstrijden op ons sportpark na de wintersport weer fris en stijlvol zullen worden begeleid. De volgende activiteit is ook reeds ingepland, op donderdag 7 februari volgt een spelregelavond voor scheidsrechters en coaches, trainers en spelers en geïnteresseerden.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.