ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7
UDI19
CSU

UDI’19/CSU is in het jubileumjaar tijdens de laatste week van de scheidsrechter door de KNVB beloond met de ARAG Fair Play Certificering.

Als onderdeel daarvan worden in januari en februari een tweetal hieraan gelinkte activiteiten gehouden in de bestuurskamer van UDI’19.

Donderdag 24 januari a.s. kennismakingsbijeenkomst

Op donderdag 24 januari a.s. is er vanaf 20.00 uur een kennismakingsbijeenkomst van de nieuw opgerichte scheidsrechterscommissie met de verenigingsscheidsrechters. De commissie bestaat uit vijf UDI-leden met ieder specifieke inbreng voor de commissie. Henk Duijs, lid van COVS Uden-Oss, scheidsrechter en actief leider van een onzer jeugd-selectieteams. René van der Spank en Leon Hagemeijer zijn oud-scheidsrechters en binnen UDI’19 actief in de begeleiding van scheidsrechters en in de opleiding van arbiters. Tinie Timmers is coördinator wedstrijdzaken, regelt alle aanstellingen van arbiters en de contacten met andere teams en met de KNVB. Jan van Asseldonk heeft in december het KNVB-certificaat scheidsrechter coördinator na een succesvol afgelegde cursus en eindpresentatie behaald en is als bestuurslid verbindingspersoon tussen de arbiters-de scheidsrechterscommissie-het bestuur.

De commissie stelt zich deze avond voor en wil aangeven waarvoor de commissie staat en wat de scheidsrechters kunnen verwachten en wat van hen verwacht wordt. Deze interactieve avond is met name ook bedoeld om de scheidsrechters onderling kennis met elkaar te laten maken en hen de kans te geven om hun verwachtingen en wensen m.b.t. het arbitrage-beleid kenbaar te maken. Een ander item deze avond is het voor elke scheidsrechter op maat aangeschafte scheidsrechter tenue. Verdere informatie is te vinden in de Voorzet van december 2018 en de scheidsrechters zijn reeds per mail benaderd om hun aanwezigheid bij en wensen voor deze avond kenbaar te maken.

Donderdag 7 februari a.s. spelregelavond

Op donderdag 07 februari a.s. is er vanaf 20.00 uur een spelregelavond voor alle verenigingsscheidsrechters, teamscheidsrechters en seniorenteams. De avond wordt verzorgd door Peter Theunisz van de COVS Oss-Uden en zal plaatsvinden in de bestuurskamer. De ervaring leert dat deze avonden zeer leerzaam en illustratief zijn en het belooft dan ook een onderhoudende avond te worden. Mochten anderen dan bovenvermelde doelgroepen geïnteresseerd zijn dan verzoeken we u zich aan te melden via coordinator.wedstrijdzaken@udi19.nl , zodat we bij overweldigende belangstelling tijdig kunnen opschalen van bestuurskamer naar kantine. Het is de bedoeling om de spelregelavond in de toekomst vaker aan te bieden, zodat vereniging breed de kennis en onderlinge interactie toeneemt.

Bij vragen of opmerkingen omtrent deze programma’s kunt u een bericht sturen naar sportenmaatschappij@udi19.nl

Met sportieve groet,
Jan van Asseldonk
Bestuurslid Sport en Maatschappij

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.