ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

De Intersport Superstore voetbaldagen 2018

Algemeen

De Intersport voetbaldagen werden dinsdagmorgen bij UDI’19/CSU door burgemeester Henk Hellegers in het bijzijn van UDI’19/CSU voorzitter Ben Tuithof en Willie van Erp van kledingsponsor Intersport Superstore Uden met een korte toespraak geopend.

Alle groepen gaven acte de présence waarbij vlaggen werden gehesen. In hun nieuwe tenues, oranje shirt, zwarte broek en oranje sokken werden ze aan het publiek voorgesteld. Ieder was laaiend enthousiast over de kledinglijn: “Het lijken wel de echte oranje profs”.

Tekst: Fons Boekelder

De laatste week van de zomervakantie is aangebroken en volgende week zitten alle kinderen weer op school. De vier dagen durende Intersport voetbaldagen bieden een goede voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Alle deelnemers krijgen met verschillende voetbalvormen te maken. Er wordt aandacht besteed aan diverse technieken in de voetbalsport allemaal gericht op het verbeteren van je voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier. Ook goalmasters, penaltybokaal en speedcheck zullen deze week op de velden van “Parkzicht” niet ontbreken.

Op vrijdag 17 augustus as. om 15.45 uur zullen de prijzen worden uitgedeeld die op de diverse  onderdelen te behalen zijn.

Onze dank gaat uit naar de sponsor en de vele vrijwilligers die gedurende de voetbaldagen paraat staan, om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt.

Volg de Intersport voetbaldagen via http://devoetbaldagen.nl/

Met vriendelijke sportgroet,
Peter Asselman,
Stafhoofd Intersport Voetbaldagen

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.