ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Dubbel Paasprogramma; Paaszaterdag UDI'19 - Alphense Boys aanvang 18.00 uur

Algemeen - UDI-1

De KNVB heeft voor UDI’19/CSU met de Pasen een dubbelprogramma vastgesteld.

De KNVB heeft voor UDI’19/CSU met de Pasen een dubbelprogramma vastgesteld. Zaterdag 20 april ontvangt de ploeg van trainer Stefan Hoogsteder Alphense Boys, de huidige nummer negen van de ranglijst. Twee dagen later staat de eerder afgelaste wedstrijd tegen GVV Unitas op het programma dat vijfde staat.

Door Fons Boekelder

Voor zowel de bovenste als onderste ploegen op de standenlijst breken spannende weken aan. Na de oor wassing van Baronie zondag jl. tegen runner-up Groene ster (2-7) komen nog vijf ploegen in aanmerking voor de o zo felbegeerde titel in de Hoofdklasse B. Ook onderin wordt het spannend, na de terugtrekking van SVA Papendorp uit de competitie blijft er nog één rechtstreeks degradatieplaats over. Voor De Meern zal dat een lastig karwei worden om zich direct te kunnen handhaven. Ook de twee plaatsen daarboven om nacompetitie te ontlopen voor handhaving is de strijd nog zeker niet gestreden.

UDI’19/CSU – Alphense Boys

Om zeker van de zaak te zijn om nacompetitie te ontlopen zou het voor UDI’19 met een achtste plaats fijn zijn als er zaterdag a.s. één doelpunt meer gescoord zou worden dan de tegenstander. In Alphen a/d Rijn kreeg de formatie van Stefan Hoogsteder een legio aan kansen om de overwinning over de streep te trekken. Het ontbrak de Udenaren als zo vaak dit seizoen aan scorend vermogen, met slechts 28 doelpunten behoren de “Tricolores” tot de minst vier scorende ploegen van de hoofdklasse b.

De ploeg van trainer Hein van Heek behaalde na de winterstop negen punten en hoopte vooraf mee te doen aan de nacompetitie voor een plek in de Derde divisie. Ook die ploeg is dat niet gelukt net als de Udenaren en moeten zich waarschijnlijk tevredenstellen met een plaats in de grote middenmoot. Allebei de ploegen hebben momenteel 28 punten daarbij aangetekend dat de bezoekers een wedstrijd meer gespeeld hebben. Hun scorend vermogen ligt aanzienlijke hoger dan bij UDI’19. Zij hebben liefst elf keer vaker gescoord dan de thuisploeg met Thom Nouwens(8), Arjan Ouwendijk(6), Patrick Krop(5) en Thijs Hoogenboom(5) als de vier belangrijkste doelpuntenmakers. Wat gaat het zaterdag worden? Het wordt zeker een boeiende wedstrijd op “Parkzicht” en hopelijk kan dat de start van een fijne Pasen worden. 

Gratis toegang

In verband met de drukte van het Easter Open Tournament op zaterdag & zondag en het dubbel paasprogramma van UDI'19/CSU is er zowel vandaag als maandag gratis toegang. Wij hopen op uw steun als 12e man aan de zijlijn! 

Arbitraal trio

De wedstrijd wordt afgetrapt om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. A.J.F. Midden uit Heteren, hij wordt geassisteerd door de Dhr. C.A.M. Maas uit Oosterhout en Dhr. B. Witsiers uit Oss.

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Tigo Verbossen

Ik ben Tigo Verbossen En ik ben 8 jaar oud.
Ik woon samen met papa en mama en mijn broer Jop die voetbalt ook bij udi19.
En ook onze hond Max woont bij ons.

Ik speel bij de JO9-5 en ik ben de keeper van ons team.
Ik hoop dat ik er nog veel kan uit houden zodat we nog veel wedstrijden kunnen winnen.

Mijn hobbys zijn voetballen, fietsen, tv kijken en gamen.
Het liefste samen met mijn broer.

Ik denk dat udi met 3-1 gaat winnen zaterdag, en wens ze veel succes. 

Groetjes Tigo.

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door De PC Dokter Uden; zie https://www.uwpcdokteruden.nl/

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard ; zie www.jumbom.com

Deel dit bericht

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.