ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Ook dit jaar zal het paasweekeinde op sportpark Parkzicht weer in het teken staan van de Easter Open Tournaments. 

De Easter Open Tournaments worden gespeeld in drie delen van Nederland, in het zuiden (Noord-Brabant en Noord-Limburg), Oosten (Overijssel) en in het westen (Zuid-Holland). Deze toernooien zijn voor jongens en meisjes teams. Ongeveer 20 sportparken stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar. Het toernooi wordt gespeeld op 20 en 21 april 2019.

De groepswedstrijden worden op zaterdag 20 april gespeeld, en op zondag 21 april de plaatsing- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag wordt gespeeld in dagdelen, voormiddag of namiddag, zodat er voor de deelnemende teams naast het toernooi nog andere activiteiten ondernomen kunnen worden.

UDI’19/CSU zal voor het 3de jaar deelnemen als één van de sportparken. Hierdoor is het ook mogelijk voor onze teams om zich in te schrijven om mee te doen met dit mooie internationale toernooi. Teams uit maar liefst 20 verschillende landen zullen dit jaar aanwezig zijn in 24 verschillende categorieën. In elke categorie mag één UDI’19 team deelnemen. Het afgelopen jaar hebben we ook nog enkele vrijgekomen plaatsen in mogen vullen waardoor er uiteindelijk meer UDI’19 teams hebben meegespeeld. Mocht je het leuk vinden om mee te doen met dit grootste internationale voetbaltoernooi meld je dan snel aan bij de Groepsleider! 

Let op: de inschrijving is pas definitief als er is voldaan aan een borg van € 100,-.

Dit kan overgemaakt worden op rekening van UDI’19/CSU : NL40 RABO 0151 9453 73 Na afloop van het toernooi ontvangt u de borg terug mits er ook daadwerkelijk is deelgenomen. Bij niet op komen dagen op één van de toernooidagen vervalt het recht op teruggaaf van de borg. 

Ieder team maakt net zo veel kans om deel te nemen en waarschijnlijk kunnen we ook nog wat teams op de wachtlijst plaatsen om vrijgevallen plaatsen in een later stadium in te vullen. Deelnemen aan het toernooi in het Westen of Oosten van het land behoord ook tot de mogelijkheden. Ook dat kun je aangeven via mail. 

Info over de tot nu toe ingeschreven teams in de verschillende klassen vindt je op http://www.easteropen.com/deelnemers /   https://www.easteropen.com/inschrijflijst-zuid/

Een unieke kans om dicht bij huis tegen veel teams uit binnen en buitenland aan te treden!

Easter Open 2019 Opening bij UDI’19/CSU

Ook voor de editie van 2019 is er door de organisatie van het Easter Open een beroep gedaan op UDI’19 om de opening van het toernooi op vrijdag 19 april 2019  te organiseren.  Een bijzonder tintje door het 20-jarig bestaan van het Easter Open en natuurlijk het 100-jarig bestaan van onze vereniging.

Programma van de opening volgt later maar het belooft weer een mooie avond te worden met uiteraard ook  het officiële gedeelte met vlaggenparade en volksliederen en afsluitend een spectaculair vuurwerk. Mis deze avond niet en zet hem alvast in je agenda.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.