ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Geslaagde KICK-OFF van het jubileumjaar bij UDI’19!

Algemeen

Afgelopen zaterdag (25/8) hebben we het nieuwe seizoen, waarin we 100 jaar bestaan, afgetrapt.

Een geslaagde dag met leuke activiteiten en veel voetbalwedstrijden, waaronder de JO7 en de kidsclub die tegen de opa’s speelden.

Tijdens de officiële opening door de burgemeester en onze voorzitter ontvingen we van de KNVB ons certificaat Regionale Jeugdopleiding, werd samen met een delegatie van ons vaandelteam het nieuwe Jubileumshirt tevoorschijn getoverd en werd natuurlijk onze trouwe Supportersclub bedankt voor de sponsoring én de zonnepanelen. Ook de Rabobank, hoofdsponsor van onze Jeugdopleiding. Diverse andere sponsoren, ereleden, leden van verdienste, de wethouder van Sport en het bestuur woonden de opening bij.

Daarna gingen diverse activiteiten van start. XXS Kinderopvang zorgde voor gratis fruit, toeters en schmink voor de kinderen. Ronnie Ballonnie maakte mooie creaties en kinderen konden zich uitleven op diverse springkussens, een spellencircuit en hun schotsnelheid testen. DJ Ramon zorgde op deze gezellige dag voor de muziek en er waren mooie optredens van Zangstudio Maureen en V&K.

Uiteraard was er ook aandacht voor ons 100- jarig bestaan: er was een tentoonstelling “100 jaar UDI’19” te bezichtigen en ’s avonds zijn de 9 genomineerden voor de positie rechtsback van het “Elftal van de Eeuw” bekend gemaakt. Bovendien hebben 3 kinderen een mooie prestatie geleverd op de Voetbalrodeo en een Jubileumshirt gewonnen!

Dank:
Wij willen iedereen bedanken die op enigerlei wijze zijn bijdrage heeft gegeven om deze dag te doen slagen. Voor ons als nieuwe commissie was het de eerste keer en wij zijn blij dat het met uw bijdrage zo goed is gelukt.

Met vriendelijke groet,
Commissie UDI'19 Kikck Off Foto's zijn met dank gemaakt door Frans Geenevasen en Wim de Pree

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.