ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4

Binnen de jeugdopleiding heeft er een verandering in de organisatie plaats gevonden. Als Coördinator Bovenbouw is Gijs de Vocht gestopt. Vanaf deze weg wil ik hem nogmaals bedanken voor zijn inzet en bijdrage die hij heeft geleverd de afgelopen jaren.

Het technisch opleidingsteam bestaat nu uit vier personen te weten:

Coördinator Onderbouw Levin Flissinger (links onder foto), Coördinator Middenbouw Eric van Gogh (rechts onder foto), Coördinator Bovenbouw Rob Ketelaars (links boven foto) en Hoofd Jeugd Opleiding Harry Blokhuis (rechts boven foto).

De onderbouw bestaat uit de Kids Club, World Cup en de o8 jeugd, de middenbouw bestaat uit de o9 t/m de o15 jeugd en de bovenbouw bestaat uit de o16 t/m 019. De opleiding van onze jeugd loopt door tot in de senioren en de spelers die de overstap moeten maken worden begeleid door de respectievelijke trainers van heren 1 en 2 maar komen ook uit in een o23 team en dat staat mede onder begeleiding van Antoon Jetten lid van onze TC. Alle processen binnen de genoemde groepen worden bewaakt en begeleid door de HJO.

Uiteraard wordt dit technisch team ondersteund door Commissie Scouting onder leiding van Rob van Alphen. Tevens hebben we een goede ondersteuning aan de Technisch coördinator Dames/meiden voetbal Michel Theunissen.

Deze opleidingstak gaat nauw samenwerken met Organisatorische Zaken onder leiding van Harold van Zutphen. Dit is niets nieuws maar we gaan de samenwerking wel intensiveren zodat we gezamenlijk komen tot een beter eindproduct.

Het een en ander is een voortvloeisel uit de onderzoeken gedaan door een onafhankelijk kwaliteitsbureau NMC Bright. Samen met de KNVB hebben ze onze jeugdopleiding doorgelicht. Afgelopen zaterdag hebben we uit de handen van  Technisch Jeugdcoördinator van de KNVB Ton Seuntjes het Certificaat Regionale Jeugdopleiding mogen ontvangen. Hier zijn wij erg trots op. Het zegt nl alles over de kwaliteit van onze opleiding, die is op niveau. Ook kwamen er enkele punten voor verbetering  naar voren en daar gaan we nu met zijn allen keihard aan werken om ook dat te verbeteren.

De jeugdopleiding van UDI’19/CSU maakt hiermee grote stappen die uiteindelijk ten goede komt aan de ontwikkeling van de jeugdspeler bij UDI’19/CSU

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.