ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Haarmode van de Water/mijnkapper.today verrast Vrouwen 1 tijdens de training

Algemeen - Senioren - Vrouwen

Lisette Stolk, bedrijfsleidster van haarmode van de Water/mijnkapper.today (op foto rechts) en Sas Hoevenaars (op foto links) ook daar werkzaam, hebben gisteren onze  vrouwen 1 in het zonnetje gezet.

Lisette: ’de vrouwen krijgen vaak minder aandacht bij het voetbal, dan de mannen. Wij wilden graag de vrouwen van UDI’19 voor hun wedstrijd van a.s. zondag een extra steuntje in de rug geven.’ ‘Of ze nu kampioen worden of niet, ze verdienen dit’ vult Sas aan.

Vrouwen 1 is aan hun warming-up begonnen als Lisette en Sas aan komen met hun verrassing. Een krat vol met voor elke speelster een leuke goody bag, ook de staf mocht meedelen. Het werd door de vrouwen enthousiast in ontvangst genomen. Na een bedankje en het maken van een foto met de gulle geefsters werd weer serieus aan de training begonnen.

Immers aanstaande zondag kan het gebeuren, dit keer kan de wedstrijd de doorslag geven. Als de vrouwen van UDI’19/CSU gelijk spelen of winnen mogen ze zich officieel kampioen noemen en zullen ze promoveren naar de 1ste klasse. Dat het een pittige wedstrijd zal worden is zeker, de thuiswedstrijd werd 3-3… Spannend hè!

Komt allen kijken naar de wedstrijd in Rosmalen, a.s. zondag om 10.00 uur. De 12e man wordt zeer op prijs gesteld!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.