ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Herhaald bericht: Pupillencursus bij UDI’19

Algemeen - Jeugd

Een unieke kans voor trainers die graag een trainersopleiding willen volgen! De KNVB Pupillencursus start binnenkort en deze wordt bij UDI’19 gehouden. Dichter bij huis kan niet.

De Pupillencursus is een cursus voor trainers die jeugd trainen t/m O13. De cursus is het meest geschikt voor trainers die al enkele seizoenen ervaring hebben, of voor diegenen die de cursus JVTC gehaald hebben en verder willen groeien.

De cursus wordt gegeven door een ervaren KNVB-docent. Concrete onderwerpen die aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers.

De cursus duurt 8 avonden (op de maandagavond) van 3 uur, en er zal de nodige tijd gevraagd worden voor zelfstudie, het ervaringsdeel en het aanleggen van een portfolio. Zie de bijlage voor verdere info over de cursus.

De cursusdata zijn:
24-september,
1-oktober, 8-oktober, 29-oktober,
5-november, 26-november of 3-december,
14-januari of 21-januari en de laatste avond zal zijn op 28-januari.

De locatie; bij UDI’19/CSU!

Info en aanmelden

Voor extra informatie en inschrijven kan men zich wenden tot Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl. De kosten worden betaald door UDI’19.

Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 8 september.

Info KNVB Pupillencursus

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.