ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Deadline doorgeven 'moederdagwedstrijden'. 
Graag zouden we vandaag van alle teams (O8 t/m O13) willen weten of we rekening mee moeten houden met een moederdag-/ouder-kind wedstrijd voor het team op zondag 12 mei, tijdens ons jubileumweekend. Geef ook de voorkeur qua tijdstip door (12:00 / 12:30 / 13:00 / 13:30 / 14:00 / 14:30). Voor de elftallen geldt dat er ook 7 tegen 7 gevoetbald kan worden (half veld), mocht er te weinig aanmeldingen zijn. Geef dit door aan de groepsleider.

Moederdagwedstrijden

Ook dit jaar willen we weer ‘Moederdagwedstrijden’, ofwel de traditionele Ouder-Kind wedstrijden, organiseren voor de O8 t/m O13. Dit jaar gaat dit plaatsvinden tijdens de ‘Familiedag’ (zondag 12 mei) van ons jubileumweekend. De wedstrijden zullen tussen 12:00-15:00 uur gespeeld gaan worden. Op de zaterdag van het jubileumweekend zullen er geen competitiewedstrijd worden gespeeld.

Naast de wedstrijden is iedereen natuurlijk uitgenodigd om te komen genieten van gezellige live muziek en een hapje en een drankje. Om het feest voor de kinderen compleet te maken hebben we ook een Fun Park met luchtattracties en springkussens. Iedereen is van harte welkom!

Organisatie
Jubileumweekend UDI’19

Herinnering: Opgeven Moederdagwedstrijden O8 t/m O13

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.