ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Het was zover, eerste open training meiden vrijdag jl.

Algemeen - Jeugd

De eerste open training voor alle meiden uit de regio bij UDI’19. Om 18.15 uur was iedereen al op het veld aanwezig. Alvast een balletje trappen en beetje kennis maken met elkaar.

De trainsters, Lieke Donkers, Fenne van Sleeuwen en Lesley-Anne Jacobs waren toen al druk in de voorbereiding om de trainingsmaterialen gereed te zetten. Deze dames spelen alle drie in onze eigen Vrouwen 1.

Na een warming up kon er gestart worden met het doen van allerlei trucjes. De meiden uit de regio kenden er al veel: een schaar, een overstap, een dubbele schaar, het kwam allemaal aan bod. Daarna een oefening waarbij bij de loopladder verschillende oefeningen werden gedaan. Gevolgd door het inspelen van de bal op een bouncer, terug aannemen en slalom waarna de bal op goal afgewerkt moest worden. De meiden wisten het net regelmatig te raken, een superleuke training!

Na dit alles nog een grote partij. En tijdens die partij kwamen er een aantal vrouwen van Oranje Onder 19 meedoen. Als goed voorbeeld kwamen ze aan op de fiets en al snel sloten ze aan bij de training. Dat maakte het natuurlijk helemaal af. Wat was dat leuk!

Na de training was er tijd voor het vragen van handtekeningen, maken van foto’s, een quiz waar een prijsje bij te winnen was en een vragenronde. De speelsters van Oranje Vrouwen hadden alle tijd voor de trainende meiden. Samengevat was dit dus een super geslaagde eerste open training.

Hopelijk komen de meiden uit de regio allemaal terug en krijgen we nog meer aanmeldingen voor de komende open training die alweer op de agenda staat voor vrijdag 2 november. Aanmelden kan nu al via: meidentraining@udi19.nl  

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.