ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

IN MEMORIAM “RONNY RAIJMAKERS”

Algemeen

Wij ontvingen het droevige bericht dat Ronny Raijmakers op woensdag 5 september 2018 op 52-jarige leeftijd is overleden.

Ronny genoot op geheel eigen wijze van het leven. Hij hield van vakantie en het bezoeken van kermissen en pretparken. Én UDI’19 nam ook een belangrijke deel van zijn vrije tijd in beslag. Door een kortstondige en ernstige ziekte is hij op zulk een jonge leeftijd heengegaan. Wie had dit kunnen bevroeden dat de Kick Off zijn laatste bezoek was aan zijn cluppie “UDI’19”. 

Ronny is bij UDI’19 een bekend persoon. Niet als zodanig als voetballer maar wél als vrijwilliger. 
* Vanaf 1994 gedurende een periode van twaalf jaar vervulde hij de organisatie van de wedstrijden en toernooien binnen de jeugdafdeling. Dit deed hij met verve en alles was tot in de puntjes geregeld.
* De organisatie van de weekendkampen deed liefst vijftien jaar een beroep op zijn medewerking.
* Na die tijd nam hij zitting in de PR-groep en belastte zich met UDI 1 op de site. Hij zorgde voor een vooruitblik en nabeschouwing en voorzag dit met keurige wedstrijdfoto’s.
* Eveneens het G-voetbal verwoordde hij op de site.
De vereniging zal hem missen. Uit waardering voor zijn vele UDI vrijwilligerswerk is Ronny in 2006 onderscheiden als ‘Lid van Verdienste’.

Ronny hartelijk dank voor al hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend; RUST ZACHT!

Wij wensen zijn moeder, zus en partner, familieleden, vrienden en bekenden van Ronny veel sterkte toe om dit verlies een plaats te geven.

AFSCHEID:
De afscheidsdienst vindt plaats op dinsdag 11 september a.s. om 14.00 uur in de aula van het creamatorium Uden, Belgenlaan 11 in Uden.

Ronny houdt van witte bloemen, maar zou een donatie ten gunste van het K.W.F. ook op prijs stellen. Donatiebussen staan bij het Condolance register.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.