ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Interlandwedstrijd UDI’19/CSU - Salomonseilanden op 2 juni om 14.30 uur

-

In het kader van het 100 jarig jubileum speelt UDI’19 op zondag 2 juni 2019 om 14.30 uur op sportpark Parkzicht een wedstrijd tegen het nationaal elftal van de Salomonseilanden.​

In het elftal van UDI staan twee oudspelers, Randy Hofmeijer en Joep van Geelkerken, in de basis. Zij trekken nog éénmaal hun kicksen aan om tijdens deze wedstrijd afscheid te nemen van de supporters en het Udens publiek.

PROGRAMMA:

13:30 uur     101 UDI'19 jeugd - Salomonseilanden
Maar liefst 101 (!) jeugdspelers van UDI'19/CSU spelen tegen een aantal spelers van dit team een ware interland.
De wedstrijd tegen 101 UDI jeugdleden belooft een waar spektakel te worden met zóveel kinderen waar overspelen een nagenoeg onmogelijke opgave wordt.

14:30 uur    UDI'19/CSU - Salomonseilanden
UDI'19 speelt voor de eerste keer in haar bestaan een wedstrijd tegen een nationaal elftal.

16:15 uur     Handtekeningen
Alle jeugdleden ontvangen een fotokaart om mee op handtekeningenjacht te gaan als aandenken.

17:30 uur     Afterparty met traditionele Salomonese dans/zangvoorstelling

 

Tijdens de wedstrijddag draait het om meer dan alleen de hoofdwedstrijd. Om de jeugd bij het evenement te betrekken is er vooraf een wedstrijd tussen 3 (of 11) spelers van de Salomonseilanden tegen 101 jeugdleden. In deze wedstrijd is hilariteit en vrolijkheid gegarandeerd. En al deze jeugdspelers kunnen toch maar mooi zeggen dat ze een “interland” hebben gespeeld. Ook worden er handtekeningenkaarten uitgedeeld, waarop de kinderen tijdens de wedstrijddag alle handtekeningen van de spelers kunnen verzamelen.

Op de Salomonseilanden maakt dansen een belangrijk deel uit van de cultuur. Na de wedstrijd vindt er een traditionele dansvoorstelling plaats in de kantine, waarbij enkele spelers hun danskunsten zullen vertonen, uiteraard gehuld in een traditionele outfit.

Oud-international van Nederland Wim Rijsbergen is de bondcoach en oud-Feyenoordspeler Jan van Deinsen is assistent-bondscoach van de eilandengroep.

Real life soap
Van het trainingskamp wordt een real life soap gemaakt. Dagelijks worden er gemiddeld drie Engelstalige video’s geplaatst op het Facebook- en YouTube-kanaal van de Netherlands Oceania Support Foundation. Zowel de fans in Nederland als in Oceanië kunnen daardoor de verrichtingen van Wim Rijsbergen en zijn mannen van dichtbij volgen.

Beelden aankomst Salomonseilanden zijn op:https://www.youtube.com/watch?v=3iR7j3oVgNI

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.