ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Aan het begin van het seizoen is bij UDI’19 een interne JeugdVoetbal-TrainerCoach (JVTC) cursus gestart. Afgelopen maandag was de diploma-uitreiking.

Diverse trainers kregen uit handen van docent Eric v. Gogh hun welverdiende certificaat.

Patrick Kremers, Wesley Vogels, Jörgen Rossenaar, Bram v. Delst en Aloys Vonk hebben gedurende 4 avonden uitleg gekregen over het begeleiden van een team, het coachen tijdens wedstrijden en het geven van passende voetbalvormen tijdens de trainingen. Zij hebben de cursus naar tevredenheid afgerond. Ook Oguz Günal en Pedro Gruytrooij zijn geslaagd. Zij konden helaas niet bij de diploma-uitreiking aanwezig zijn. Alle 7 geslaagde trainers: van harte proficiat!

Eric v. Gogh had tijdens de uitreiking voor elke deelnemer een persoonlijk woordje en bedankte hen voor de inzet en het enthousiasme. Eric benadrukte dat de groep heel divers was. Zo waren er hele jonge trainers (de jongste is bijna 15 jaar), betrokken ouders die via de Worldcup het trainersvak ingerold zijn, trainers die op een selectieteam staan en trainers die juist zelf een rijk voetbalverleden hebben. Deze mix maakt juist de interactie en de gesprekken mooi tijdens de bijeenkomsten. “We hebben veel van elkaar geleerd. Kortom, weer een geslaagde JVTC-cursus”, vond Eric.

Wil je (als startende trainer) ook graag deelnemen aan deze cursus? Zie hiervoor de berichtgeving op de site. In januari starten we een nieuwe cursus. Info en aanmelding via opleidingen.jeugd@udi19.nl

Zie foto's van diploma-uitreiking!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.