ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zeer gewaardeerde sponsor, of wellicht toekomstig sponsor van UDI’19/CSU.


Ook de komende jaren zal Intersport Superstore Uden official supplier zijn van UDI’19. In de huidige overeenkomst zijn wederom regels voor de opmaak van het UDI’19 shirt vastgelegd.

Het shirt voldoet aan een aantal specifieke wensen van UDI’19 zoals een vaste kleurstelling, de breedte van de strepen, de logo’s, maar ook leuke details zoals bijvoorbeeld de tekst “sinds 1919”, zijn verwerkt in de kraag.

En om uniformiteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle UDI’19-teams in dezelfde kleuren haar wedstrijden spelen, bieden wij onze huidige sponsoren, maar ook nieuw geïnteresseerde bedrijven, de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs een team van UDI’19 in het nieuw te steken.

Speciaal daarvoor is een “sponsorshirt” ontwikkeld waarop uw reclame-uiting prachtig kan worden weergegeven. Dit sponsorshirt is een uniek shirt wat speciaal voor UDI’19 wordt geproduceerd. Een leuke bijkomstigheid daarbij is dat het indrukken van uw bedrijfsnaam/logo op eenzelfde manier gebeurd als waarmee het shirt is geproduceerd. Daarmee wordt uw reclame-uiting optimaal
geïntegreerd in het shirt.

Het UDI’19 tricolores shirt wordt speciaal geproduceerd. De productietijd bedraagt tussen de 6 tot 8 weken. Ondanks de meer dan ruime voorraad bij Intersport Superstore Uden is door de brede range in maten een 100% leveringsgraad niet te garanderen. Dus wilt u er zeker van zijn dat het door u gesponsorde team al vanaf het begin van het nieuwe seizoen compleet in de nieuwe outfit kan schitteren, geef dan uw bestelling zo spoedig mogelijk aan ons door.

interesse? of wilt u meer informatie?

Neem dan direct contact op met
Erwin Wijdeven,
06-42170154
erwinwijdeven@hotmail.com
sponsorcommissie UDI’19/CSU.

Patrick Koolen,
06-13409166
patrick@intersportsuperstore.nl
Intersport Superstore Uden

 

Bekijk de gehele sponsorbrief met alle mogelijkheden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.