ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Het voorbije weekend vierde UDI’19/CSU het 100-jarige bestaan van de voetbalclub; alles werd uit de kast gehaald om dit met alle leden uitbundig te vieren. Het werd een super feestweekend in Uden waar nog lang over nagepraat zal worden.  

Door: Fons Boekelder

Het vizier bij de Udenaren is nu nog twee weken gericht op voetbal. UDI’19/CSU neemt het zondag as. in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen degradant De Meern. De wedstrijd van zondag zal voor een aantal spelers en trainer Stefan Hoogsteder de laatste thuiswedstrijd worden in Udense dienst. Voor de Udenaren staat er niets meer op het spel en speelt men om des keizers baard en heeft men niet veel meer te winnen of te verliezen, men kan hooguit nog het linker rijtje bereiken. Het moeizame spel van UDI’19 was een afspiegeling van het hele seizoen, meer zat er dit seizoen helaas niet in. De vertrekkende coach wil dan ook niets liever dan na één jaar “Parkzicht” van de club, sponsors en supporters in eigen huis goed afscheid nemen en goed afsluiten met een mooie pot voetbal en uiteraard met een overwinning. Stefan bedankt voor je onvoorwaardelijke inzet en professionaliteit en prettige samenwerking. Wij wensen je heel veel succes toe in je nieuwe job bij de KNVB als coach voor het vrouwenelftal onder de 23 jaar.

Ontknopingen Hoofdklasse B

Een week later spelen de “Tricolores” een uitwedstrijd tegen Groene Ster in het Zuid-Limburgse Heerlerheide, gemeente Heerlen. Mocht de ploeg uit Limburg zondag de uitwedstrijd bij Alphense Boys winnend afsluiten, dan mogen zij zich de kampioen van de Hoofdklasse B noemen en spelen volgend seizoen in de 3e Divisie. Zo niet, dan zal het een week later moeten gebeuren in de thuiswedstrijd tegen UDI’19/CSU.

Bij de tegenstander van zondag zal na de degradatie van verleden seizoen uit de 3e Divisie de wedstrijd nu in het teken staan van weer afscheid moeten nemen, maar nu van de hoofdklasse. Ondanks de degradatie hebben wij op het fraaie Sportpark De Meern uitsluitend warme en vriendelijke mensen ontmoet en wensen wij ze veel succes toe voor volgend seizoen. Maar er moeten nog twee beslissingen vallen wie er nacompetitie voor klassenbehoud gaat spelen. Hiervoor komen RKAVV, IFC, Leonidas en VC Vlissingen nog in aanmerking en volgen er voor die clubs nog spannende weken.

Arbitraal trio

De wedstrijd tegen De Meern staat onder leiding van de heer W. Wiersma en hij wordt geassisteerd door de heren J. Wenting en G. Schogt. Aanvang wedstrijd: 14:00 uur.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Sef Frencken

Hallo, ik ben Sef Frencken, ben 8 jaar oud en speel bij de JO9-2. Ik heb daar nog geen vaste positie, vind alles nog leuk om te spelen.

Ik zit op basisschool “de cirkel” en woon samen met mijn ouders en zussen, Lieke, Sanne en yfke, op uden zuid.

Buiten school ben ik daar ook vaak buiten te vinden met mijn bal.

Mijn voorspelling voor udi – De Meern is: 3-0

 

Loterij voor de UDI-jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door Business Club UDI'19

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard ; zie www.jumbom.com

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.