ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Nog enkele dagen en dan oefent PSV tegen Olympiakos bij UDI’19

Algemeen

Momenteel bereidt PSV zich voor op het seizoen 2018-2019, dat officieel aanvangt op zaterdag 4 augustus. Op die dag speelt PSV om de Johan Cruijff Schaal tegen bekerwinnaar Feyenoord in het Philips stadion.

Een week later (11 augustus) begint voor de ploeg van Mark van Bommel de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Oefenwedstrijd in Uden

Heden is PSV met haar oefencampagne bezig. Trainingen worden afgewisseld met oefenwedstrijden, wel wordt veel energie gestopt in de trainingen. Immers PSV hoopt op een spannend seizoen en heeft als doelstelling kampioen worden. Het is op drie fronten actief, competitie - beker - Champions League waar men graag in wil overwinteren.

Voor u als publiek is het leuk dat PSV Eindhoven haar eerste oefenwedstrijd in Nederland speelt op de accommodatie van UDI’19. In deze oefenwedstrijd is Olympiakos Piraeus hun tegenstander. Een mooie graadmeter, het Griekse Olympiakos is vorig seizoen geëindigd als 3e in de competitie.  Dus dat belooft een mooie wedstrijd te worden, beide ploegen zijn al enige weken met hun voorbereiding bezig en de selecties zijn dan weer compleet.

Kaartverkoop:

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Intersport Superstore in Uden, St. Janstraat 35 in Uden. 
Een staanplaats kost 10 euro, een zitplaats op de tribune kost 20 euro. 

Bij UDI’19/CSU maandagavond 23 juli a.s. van 19.00 tot 20.00 uur is er bij UDI’19 een voorverkoop en uiteraard op dinsdag de 24e aan de kassa’s.

Kom met de fiets

Wij hopen dat er velen naar UDI’19 komen om deze wedstrijd te zien. Wij vragen de Udenaren beleefd en vriendelijk om met de fiets te komen, dit i.v.m. de drukte met het auto parkeren. Ook kunt u na de wedstrijd nog even genieten van de 3e helft op het UDI-terras met leuke muziek van ’n DJ.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.