ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Onlangs werd het sponsorcontract ondertekend door Meijer Total Graphics & Eten bij restaurant Petja

Algemeen - Sponsoring

Onder toeziend oog van bestuursleden, sponsoren, business club leden en andere genodigden werden er in de bestuurskamer vooraf aan de wedstrijd UDI’19/CSU – RKSV Minor wederom nieuwe contracten ondertekend. Namens UDI’19/CSU bedankte voorzitter Ben Tuithof beide sponsoren hiervoor hartelijk.


Meijer total graphics

De belangrijkste activiteit is het produceren van grafische communicatie, zowel in creativiteit zoals ontwerpen logo’s en huisstijl als de daadwerkelijke productie. Meijer total graphics heeft direct de beschikking over een complete drukkerij met een ontwerpstudio, binderij en een sign afdeling.

Op de DTP afdeling hebben ze de beschikking over moderne apparatuur zoals de nieuwste Apple computers en “computer to plate” belichters. Al deze moderne en efficiënte productiemiddelen tezamen met de mensen die hun vak verstaan, staan garant voor een snelle en kwalitatieve levering.

Tevens heeft men een “digitale drukpers” waarbij zij hoge kwaliteit drukwerk kunnen maken in kleine oplages. Dit op allerlei soorten papier t/m 350 gram zwaar.

Op deze machine kunnen ze uitstekend het zogenaamde familiedrukwerk maken, dit zijn geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileum/huwelijkskaarten en uitnodigingen. Men kan de kaart zelf ontwerpen of dit door Meijer total graphics laten doen.

Ook heeft Meijer total graphics daarnaast een tweetal rollenprinters van 160 cm breed met 2 snijplotters, hierop kan men allerlei soorten stickers, spandoeken en dergelijke produceren. In eigen huis kan men ook textiel bedrukken en of borduren, dit al vanaf enkele stuks. Of het nu gaat om T-shirts of het leveren en bedrukken/borduren van een complete bedrijfskledinglijn, bijna alles is mogelijk.

Om de grafische communicatie helemaal compleet te maken leveren zij ook relatiegeschenken zoals bijv. balpennen, aanstekers, USB sticks, noem maar op. Alles inclusief bedrukking.

Meijer 'Total Graphics' is gevestigd in Uden in d’n Office, klik hier voor hun site!


Restaurant Eten bij Petja

Restaurant
Petja is al meer dan 26 jaar actief als kok. "Ik heb in deze periode enorm veel verschillende werkwijzen en keukens meegemaakt", vertelt hij. "Ik heb ervaren wat goed werkt, maar ik heb ook gezien hoe het juist niet moet. Zodoende heb ik mijn eigen concept ontwikkeld."

Donderdagavond zijn themavonden, zoals kaasavond / fruits de Mer / zelf asperge steken en daarna bereiden / surf en turf!.

Op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend. U dineert volgens het table d'hôte concept; in het Nederlands vertaald naar 'eten wat de pot schaft'. Er is een avondvullend programma van vijf gangen voor 39,95 euro. Er is de mogelijkheid om een bijpassend wijnarrangement te bestellen.

Er is een grote stamtafel waar mensen kunnen aanschuiven. De gasten kunnen hier andere mensen ontmoeten en leren kennen in een informele en gezellige sfeer. Er is ook een 'chef's table', waar de gasten kunnen zien hoe Petja kookt. Ik leg graag uit wat er op het bord ligt en waarom het op deze manier is klaargemaakt."

Er is ook een verlaagd 'lounge' gedeelte, waar gasten tussen de gangen door even kunnen relaxen en er zijn een aantal tafels voor gezelschappen die liever niet aanschuiven aan de stamtafel. Er is in totaal ruimte voor 30 gasten.

'Respect voor de aarde'
Petja is een klassiek geschoolde kok met als specialiteiten de Franse en Mediterrane keuken. Hij kookt met de seizoenen mee en maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale en biologische producten. "Ik heb veel respect voor de aarde.

Wilt u zelf echt goed leren koken? Volg één van onze kookworkshops op maandag, dinsdag, zaterdag of zondag bij kookstudio Koken met Petja.

Naast dit alles zijn er nog vele mogelijkheden bij Petja o.a. workshops, proeverijen, walking dinners, buffetten, ontbijt, teambuilding, vergaderruimte. Vraag hierna.

Restaurant Eten bij Petja is gevestigd aan de Rudigerstraat 13 in Volkel, klik hier voor hun site!
 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.