ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Ook werd onlangs het sponsorcontract ondertekend door Van der Loo Makelaardij

Algemeen - Sponsoring

Onder toeziend oog van bestuursleden, sponsoren, business club leden en andere genodigden werden er in de bestuurskamer vooraf aan de wedstrijd UDI’19/CSU – RKSV Minor wederom nieuwe contracten ondertekend. Namens UDI’19/CSU bedankte voorzitter Ben Tuithof hiervoor hartelijk.

Van der Loo Makelaardij draagt UDI’19 een warm hart toe!

Graag wordt Geert van der Loo lid van de Businessclub om een klein steentje bij te dragen aan onze voetbalvereniging. Dat hij zelf van jongs af aan altijd gevoetbald heeft tot voor een jaar of zes, bewijst zijn liefde voor deze sport. Bovendien is zijn dochter Ava sinds vier jaar lid van UDI; ze speelt nu bij JO9-5 als enig meisje tussen de jongens. En UDI’19, die binnenkort haar eeuwfeest viert, is een club waar Uden trots op mag zijn. Kortom, meer dan genoeg goede redenen om deze grote vereniging te steunen, vindt Geert!

Topsport
De parallel tussen het voetbal van UDI’19 en Van der Loo Makelaardij? Het is allebei topsport. Niet voor niets is de assistent-makelaar van Geert, de Udense oud-volleybalinternational Chaïne Verhees-Staelens. Zij heeft jarenlang in diverse landen professioneel op het hoogste niveau gespeeld en met het Nederlandse damesteam (o.a. samen met haar zus Kim, ook uit Uden) vele successen c.q. kampioenschappen behaald! Ruim twee jaar geleden heeft Chaïne zich omgeschoold en de opleiding tot assistent-makelaar voltooid, waardoor ze nu is ingeschreven in het Register van Assistent-Makelaars (A-RMT) van de NVM. Geert zit al ruim 15 jaar in het vak en is beëdigd makelaar, lid van de NVM, ingeschreven in het register van VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoedtaxateurs (NRVT).

Hoogst gewaardeerde makelaar volgens Funda
Kortom, van de makelaars van Van der Loo Makelaardij mag u dezelfde felle inzet en strijd (als van UDI’19) verwachten voor uw belangen bij de verkoop/verhuur van uw kostbare woning, of bij de aankoop/aanhuur van een nieuwe woning. En dat dit zeer wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de beoordelingen op Funda van hun opdrachtgevers. Die leveren gemiddeld een 9,4 op voor de verkoopbegeleiding en liefst een 9,9 voor de aankoopbegeleiding; de hoogst gewaardeerde full-servicemakelaar van Uden. Over topsport gesproken! ;-) Het is de sterke wil om te winnen. Maar ook voor een deskundige, gevalideerde taxatie of advies kunt u bij hen terecht. U bent van harte welkom voor een kopje koffie aan de Velmolenweg 52 in Uden, als u de juiste, deskundige antwoorden zoekt op al uw woongerelateerde vragen!

Bezoek hun facebookpagina en hun website.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.