ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI’19/CSU incasseerde zaterdagavond alweer de zesde thuis- en negende nederlaag van het seizoen.  Op “Parkzicht” werd het een zeer doelpuntrijke wedstrijd 3-4. Onbegrijpelijk slordig verdedigen deed de Udenaren in blessuretijd tenslotte de das om.

Door: Fons Boekelder

UDI’19 begon goed aan de wedstrijd. Een eerste mogelijkheid was er na zes minuten voor Sam Wassenberg echter doelman Tim van de Linden wist een doelpunt te voorkomen. Aan de andere kant voorkwam Nick van der Horst met zijn redding op een inzet van Boris Zanoli dat de gasten op voorsprong kwamen. Twee minuten later bracht Bas van Zoest met een kopbal Alphense Boys op voorsprong:0-1. Sam Wassenberg en Lars van Geelkerken verzuimden in die fase de “tricolores” naast de bezoekers te brengen. Na bijna een half uur spelen volgt er een vrije trap van Lars van Geelkerken vanaf de linkerflank. Na miskleunen van doelman Tim van de Linden was het Thijs van der Linden die de stand in evenwicht bracht:1-1. Niet veel later is er een mooie combinatie tussen Sidney Gakpo en Sam Wassenberg waarbij laatstgenoemde doeltreffend afrondt: 2-1. Lang wisten de Udenaren niet van deze voorsprong te genieten. Drie minuten later is de stand alweer gelijk door een doelpunt van Thijs Hoogenboom: 2-2. In de resterende minuten kwam Alphense Boys uit het niets met een schitterend doelpunt van Wessel Meiring wederom op voorsprong 2-3, wat tevens de ruststand betekende. 

Waar UDI’19 na rust lange tijd geen kans creëerde was het doelman Nick van der Horst die de Udenaren met zijn reddingen behoedde van een achterstand. UDI’19 was na een uur spelen efficiënter dan de bezoekers en prikte Thijs van der Linden met zijn kopbal de gelijkmaker binnen:3-3. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen maar in de toegevoegde extra tijd was het invaller Mike Bavelaar die doeltreffend afrondde:3-4. UDI’19 zakt door deze nederlaag op de standenlijst naar een negende plaats en zal in de resterende vijf wedstrijden zeker nog punten moeten pakken om nacompetitie voor klassenbehoud te ontlopen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.