ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Storm spelbreker bij streekderby; Gemert – UDI’19 0-0

Voor de tweede keer op rij is UDI’19/CSU zondag er in geslaagd punten af te snoepen van een titelkandidaat. Werd het tegen Groene Ster nog 1-1, tegen vv Gemert kwamen beide ploegen helemaal niet tot scoren: 0-0

Door: Fons Boekelder

Van echt goed voetbal was in deze streekderby zondagmiddag geen sprake. En dat lag niet alleen aan het missen van kansen; door een stormachtige wind was het namelijk moeilijk voetballen op sportpark “Molenbroek” in Gemert.

De wedstrijd kwam door de harde wind dan ook wat moeizaam op gang. Er werden in de eerste helft door Thijs van Pol (Gemert) en Roald van Hout (UDI’19) slechts van afstand wat speldenprikjes uitgedeeld. Nadien gebeurde er hoegenaamd niets meer tot de rust.

Enige opwinding

Na rust was er sprake van meer opwinding en probeerde vv Gemert de Udense formatie onder druk te zetten en gingen op zoek naar de openingstreffer, maar zonder succes. De Udense defensie met een uitstekende keepende Nick van der Horst hield stand.

Naarmate de wedstrijd zijn einde naderde werd die druk alsmaar groter en de openingstreffer voor vv Gemert hing in de lucht. Doelpogingen van o.a. Thijs van Pol, Sander Vereijken en Justin Houwers wisten geen doel te treffen. Ook de ploeg van UDI’19 trainer Stefan Hoogsteder kreeg mogelijkheden voor de openingstreffer. Sam Wassenberg zag zijn inzet voorlangs het doel van Bono Barten verdwijnen. In de slotfase is er nog een beste kans voor UDI’19, Roald van Hout ziet zijn stiftbal maar net over het doel verdwijnen.

In de laatste minuut van de wedstrijd leek Sander Vereijken de wedstrijd alsnog in Gemerts voordeel te beslissen maar zijn schot verdween in het zijnet en kwam er geen verandering in de stand. Voor vv Gemert betekent het twee kostbare verliespunten in de strijd om het kampioenschap. Door dat ene punt behouden de Udenaren aansluiting met de grote middenmoot.

Opstelling UDI’19/CSU:

Nick van der Horst, Tufan Koca, Thijs van der Linden, Dick Smits, Jaap Kerkhof, Wietse van Lankveld, Tim Wolf, Sidney Gakpo, Lars van Geelkerken (66e Raoul Oomen), Roald van Hout, Sam Wassenberg

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.