ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Trainerscursussen bij UDI’19/CSU

Algemeen - Jeugd

Aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen organiseert UDI’19 weer een aantal trainerscursussen voor beginnende en meer ervaren voetbaltrainers.

Het aanbod:

JVTC-cursus

De Jeugd Voetbal TrainerCoach-cursus is een cursus voor de beginnende trainers, waarin de focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces. Andere thema’s zijn: de structuur van voetballen, hoe kijken we naar voetbal? En wat zijn de kernkwaliteiten van een trainer/coach? We behandelen de werkgebieden van een trainer: de wedstrijd, de training en de begeleiding van een team.

De gratis cursus, gegeven door Eric van Gogh, duurt 4 avonden van ongeveer 3 uur. Daarnaast zijn er een aantal opdrachten die thuis uitgevoerd dienen te worden. Zie bijlage voor verdere info over de cursus.

De cursusdata:

- 1: donderdag 23 augustus, 19.00 tot 21.00 uur

- 2: dinsdag 28 augustus, vanaf 18.30 uur.          

- 3: dinsdag 18 september

- 4: maandag 8 oktober

Meer informatie: Info JVTC-cursus


KNVB Pupillencursus

De Pupillencursus is een cursus voor meer ervaren trainers of voor diegenen die de cursus JVTC gehaald hebben en verder willen groeien. De cursus wordt gegeven door een ervaren KNVB-docent.

Concrete onderwerpen die aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers.

De cursus duurt 8 avonden (op de maandagavond) van 3 uur, en er zal de nodige tijd gevraagd worden voor zelfstudie, het ervaringsdeel en het aanleggen van een portfolio. Zie de bijlage voor verdere info over de cursus.

De waarschijnlijke cursusdata zijn: 24-sept, 1-okt, 8-okt, 29-okt, 5-nov, 26-nov of 3-dec, 14-jan of 21-jan en de laatste avond zal zijn op 28-jan. De locatie; bij UDI’19/CSU!

Meer informatie: info KNVB Pupillencursus


Info en aanmelden

Voor extra informatie en inschrijven kan men zich wenden tot Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl Voor beide cursussen geldt dat de kosten worden betaald door UDI’19.

Inschrijven voor de JVTC-cursus kan tot en met dinsdag 21 augustus en voor de pupillencursus tot en met zaterdag 25 augustus.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.