ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Het afgelopen weekend heeft de 1e selectie een trainingsweekend gehad bij de voetbalvereniging JEKA in Bavel bij Breda. Al met al een uitstekend weekend om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. 

Dag 1, vrijdag 4 januari

Na veel rekenen en puzzelen zijn we samen met de trainer erin geslaagd een trainingsweekend in elkaar te zetten. Totaal met 17 spelers en 7 personen in de begeleiding zijn we op trainingsweekend geweest. Johnny had geregeld dat we het gehele weekend de spelersbus tot onze beschikking hadden. Hiervoor onze dank aan busonderneming Fassbender.

Op vrijdagavond 4 januari om 18.30 uur vertrokken we naar Oosterhout. We hadden via Roompot vakantieparken op park de Katjeskelder 2 huisjes geboekt. De spelers hadden een 22 persoons villa tot hun beschikking, de staf had een 8 persoons huisje. Na aankomst om 20.00 uur inchecken en spullen uitpakken. De eerste avond hadden we besloten om op het park te blijven, ik had wat drank gehaald en lekkere versnaperingen. Na een gezellige avond met toepen, poker en bierpong doorgebracht te hebben gingen we moe maar voldaan naar bed. Er moest tenslotte de volgende ochtend getraind worden. 

Dag 2, zaterdag

Opstaan om 9.00 uur. We vertrokken om 10.15 uur naar het trainingscomplex van voetbalvereniging RKVV JEKA Bavel bij Breda, alwaar we om 11.00 uur gingen trainen. Om 13.00 uur gezamenlijk met het team van JEKA gingen we heerlijk lunchen, welke lunch was verzorgd door de kantinejuffrouw van JEKA. Na terugkomst op het park hadden de spelers tot 17.00 vrije tijd en nadien gezamenlijk naar de bus.

We hadden om 17.30 uur afgesproken voor een hapje en een drankje bij Beers en Barrels in Breda. Om 20.00 vertrokken we naar onze volgende activiteit, per taxibusjes naar poolcentrum de Pompadour. Hier hadden we 5 tafels voor 2 uurtjes afgehuurd. Na een gezellig toernooitje (trainer in elkaar gezet) kwamen uiteindelijk Lars en Raoul als winnaars te voorschijn. De avond werd afgesloten in het centrum van Breda, onder het genot van een lekker drankje. 

Dag 3, zondag

Weer vroeg op, ontbijten, opruimen, spullen in de bus en uitchecken. Daarna vertrokken we voor de laatste keer naar het complex van JEKA. Hier stond vandaag een oefenwedstrijd tegen JEKA 1 gepland. Op een matig veld werd het uiteindelijk een 5-0 overwinning voor UDI’19. De doelpuntenmakers waren, Luuk Meulink 2x, Roald van Hout 1x, Lars van Geelkerken 1x en Tim Hoefs 1x. Bijzonderheid: Sem Verhoeven stond de 2e helft in het doel. Hij was speciaal hiervoor naar Breda gekomen met zijn vader, waarvoor dank. Uiteindelijk waren we om 15.00 uur weer in Uden, zodat we nog even konden aansluiten bij de nieuwjaarsreceptie.

Al met al een geslaagd en gezellig weekend waarbij een speciaal woordje van dank aan Johnny van der Kruijssen die ons toch het gehele weekend veilig naar alle bestemmingen heeft gebracht.

Met sportieve groet,
Paul Langenhuijzen
Teammanager UDI 1

Zie foto's van het trainingsweekend

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.