ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI-vrijwilligers vieren Kerst

Algemeen

De UDI'19 vrijwilligers vierden Kerst met een Kerstbrunch en bezoek aan de Kerstmarkt en Kerstcircus in Keulen.

Kerstbrunch

Donderdagmorgen (20/12) waren de vrijwilligers bijeen voor een gezellige kerstbrunch in het clubhuis. Willy Verwegen, bestuurslid accommodatie, verwelkomde iedereen en bedankte eenieder voor hun inzet en sprak de wens uit om dit samen weer te doen in 2019. Wilma had met haar medewerkers een heerlijke kerstbrunch klaar gemaakt waar iedereen van genoot en zich heerlijk liet smullen.

Ook was voorzitter Ben Tuithof aanwezig die ook iedereen bedankte voor zijn/haar inzet in het afgelopen jaar. Met trots kunnen wij onze accommodatie laten zien aan anderen, onze leden en vele bezoekers kijken hun ogen uit hoe de vereniging UDI’19 haar sportpark er uit heeft zien. Wat is een vereniging zonder voetballers en waar kunnen de voetballers hun sport beoefenen zonder vrijwilligers?
Over enkele maanden bestaat onze vereniging 100 jaar en dit gaan we alom vieren. Ik spreek de wens dit samen te vieren maar ook samen onze medewerking te verlenen als daar beroep op wordt gedaan. Onze vereniging is op 11 mei 100 jaar jong, een uniek gebeuren, dat moet een hoogtepunt worden voor iedereen die UDI’19 een warm hart toedraagt.
Voor nu fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toegewenst.

Kerstmarkt & Kerstcircus

Op vrijdag de 21e waren de UDI-vrijwilligers weer bijeen. Dit keer om een bezoekje te brengen aan de stad Keulen. Klokslag negen uur werd iedereen gevraagd naar de bus te gaan, dit om een nat Uden achter ons te laten. Met chauffeur Johnny en reisleider Willy werd richting Duitsland gereden waar wij omstreeks 11.00 uur de dom in de verte zagen staan. Onze eerste stop was een bezoek aan de kerstmarkt. Er werden meteen groepjes gevormd om de tijd door te komen, diverse bezochten de vijf kerstmarkten die de stad rijk is en anderen namen een gezellig kroegje om lekker bij te kletsen.

Maar om 13.00 uur moesten we weer bij de bus zijn om richting het kerstcircus te gaan. Daar werden wij zeer gastvrij ontvangen en kregen zelfs een V.I.P.-behandeling. Niemand kwam iets tekort maar er moest niet te veel drank ingenomen worden anders had men moeite met het bekijken van het circus. Tijdens de pauze en nadien werden we weer onthaald in de Vip lounge, waar zowel drank als snacks verkrijgbaar waren. Iedereen hield zich keurig aan het reisplan waarin stond dat om 18.30uur de terugreis naar Uden zou beginnen.

Na een bustochtje van 2 uur kwamen we weer aan bij het clubhuis waar afscheid van elkaar werd genomen met de beste wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Wij, de meereizende vrijwilligers, bedanken Johnny en Willy voor de prettige reis en geweldige verzorging. Ook willen wij zeker UDI’19, Flowfirm Veghel, JUMBO De Laak Uden en Fassbender Touringcars bedanken voor het mogelijk maken van deze grandioze dag. 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.