ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI’19 en Gemert in strijd om Peka Kroef trofee

Algemeen - UDI-1

Zaterdag 4 augustus a.s. start voor UDI’19/CSU het voetbalseizoen 2018-2019. Op Sportpark “De Smelen” in Odiliapeel zal dan de traditionele wedstrijd tussen UDI’19/CSU en vv Gemert worden gespeeld.

Deze wedstrijd was eerder bekend onder de naam de ”Van Lanen Trofee”. Voor het eerst heeft Peka Kroef, die zowel RKSV Odiliapeel als UDI’19 sponsort en gevestigd is in Odiliapeel, hun naam verbonden aan deze wedstrijd.

Voor de Udenaren is dit de eerste wedstrijd onder leiding van de 33-jarige nieuwe trainer Stefan Hoogsteder, voorheen trainer van DIO’30 uit Druten. Ook zijn assistenten zijn nieuw bij de selectie; Julien Retmia zal als assistent-trainer fungeren en Ronnie Buitenkamp zal de keeperstrainingen voor zijn rekening nemen.

De selectie van de Udenaren is in grote lijnen intact gebleven. Als nieuwkomer mogen we de 24-jarige doelman Aria Hashemi afkomstig van Jong NEC verwelkomen. Ook de veelzijdige middenvelder Wietse van Lankveld uit Keldonk, eerder spelend bij Helmond Sport, is nieuw bij de selectie. De talentvolle 21-jarige verdediger Thijs van der Linden heeft via UDI-2 de overstap gemaakt naar de 1e selectie.

Voor Gemert is dit de tweede wedstrijd in de voorbereiding. Op zaterdag 21 juli jl. speelde vv Gemert tegen Helmond Sport eveneens onder een debuterende coach,  de 46-jarige Reinald Boeren afkomstig van Rood-Wit uit Sint Willebrord. Zoals mocht worden verwacht was de ploeg uit Helmond een maatje te groot en ging vv Gemert met 1-6 ten onder.

Ook bij vv Gemert hebben mutaties plaats gevonden o.a. doelman Michiel Merks uit Boekel werd gehaald, de keeper (21) komt over van Blauw Geel'38 uit Veghel. Verder komt Willem Den Dekker (19) speler van Erp, die bekend staat als een van de grootste talenten in de , naar vv Gemert.

De selectie van de Udenaren bestaat aankomend seizoen uit de volgende 22 spelers: Nick van Dijk, Hidde van Dongen, Sidney Gakpo, Lars van Geelkerken, Aria Hashemi, Tim Hoefs, Nick van der Horst, Roald van Hout, Jaap Kerkhof, Tufan Koca, Marc Koot, Youri van der Kruijssen, Wietse van Lankveld, Thijs van der Linden, Jurre Massa, Luuk Meulink, Raoul Oomen, Rinke Pennings, Dick Smits, Paul van der Vlist, Sam Wassenberg en Tim Wolf.

Lukt het de bovenstaande selectie voor de derde keer op rij de trofee mee naar de Uden te nemen? 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.