ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI’19/CSU speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Leonidas in Rotterdam.

De Udenaren hebben aan de thuiswedstrijd een nare smaak overgehouden door met 0-2 te verliezen en zijn dan ook gebrand op eerherstel.  

Door Fons Boekelder

De ploeg van trainer Gilberto de Wildt heeft uit de laatste twee gespeelde wedstrijden na de winterstop vier punten verzameld. Zondag jl. werd RKAVV in Leidschendam nog met 0-2 verslagen. De ploeg uit de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek bezetten momenteel plek twaalf op de standenlijst met vijftien punten. Er werden drie overwinningen geboekt, er werd zes keer gelijk gespeeld en men moest zeven nederlagen incasseren.

Zondag jl. kon de competitewedstrijd tegen GVV Unitas geen doorgang vinden. Door het winterse weer van de afgelopen week was het hoofdveld onbespeelbaar. Wel werd er een oefenwedstrijd op een van de kunstgrasvelden gespeeld tegen Real Lunet uit Vught. Deze wedstrijd werd met een 5-3 winst voor de Udenaren afgesloten. Doelpuntenmakers aan UDI-zijde: Roald van Hout, Rinke Pennings, Luuk Meulink, Sam Wassenberg en Tim Wolf.

De Udenaren bezetten momenteel plaats negen met negentien punten maar hebben door afgelastingen twee wedstrijden minder gespeeld dan de tegenstander van zondag. Om het goede gevoel van de overwinning op Nuenen vast te houden en aansluiting richting top vijf zien te krijgen, moeten de komende drie wedstrijden gewonnen worden. Te beginnen zondag tegen Leonidas, een week later thuis tegen Vlissingen en nog een week later uit naar Minor in Nuth. Dat is een serie tegen ploegen die in de standenlijst onder de “Tricolores” staan en bij winst kan het team goede zakendoen. Maar het is makkelijker geschreven dan gedaan want in de Hoofdklasse B heb je eigenlijk geen gemakkelijke wedstrijden; je moet er elke wedstrijd gewoonweg staan. Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat de mannen van trainer Stefan Hoogsteder dit eventjes gaan klaren. Als de Udenaren zondag het niveau halen als van de uitwedstrijd in en tegen Nuenen en goed omgaan met de geboden kansen, dan moeten ze zondag kunnen winnen en is er een mooie eerste stap gezet om aansluiting te krijgen richting top vijf.

Mannen succes!

De twaalfde man die hun club altijd komen ondersteunen en erg belangrijk zijn voor het team kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres:

RKSV Leonidas, Erasmuspad 9, 3052 KP Rotterdam. (111 km)

Let op! Aanvang 13.00 uur.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.