ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

RKSV Leonidas is een amateurvoetbalvereniging uit de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam. Hoofdtrainer van de ploeg uit Rotterdam is Gilberto de Wildt. UDI’19/CSU versus Leonidas spelen voor de eerste keer in de historie tegen elkaar. De Rotterdammers komen op bezoek met dezelfde doelstelling als de Udenaren, dat is een stap te zetten richting de grote middenmoot.  

Door Fons Boekelder

Op voorhand een spannende wedstrijd dus; beide ploegen staan met vier punten gelijk op de ranglijst. Leonidas is op gelijke hoogte gekomen met de Udenaren door de laatste thuiswedstrijd van zondag jl. tegen VC Vlissingen winnend af te sluiten (2-1). Dit gebeurde zonder groots te spelen maar wel door te spelen met een tomeloze inzet, hierdoor werd voor de Rotterdammers een eerste driepunter een feit.  

Afgelopen weekend behaalde UDI’19 in de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager De Meern een teleurstellend gelijk spel (1-1). De Meern bleek te stug om daar de volle buit weg te kapen en een puntendeling was het resultaat. De Udenaren verspeelden hierdoor twee dure punten om de subtop in het vizier te houden.  

Defensief lijken de Udenaren het redelijk voor elkaar te hebben, al zijn zeven tegentreffers in vier wedstrijden enigszins aan de hoge kant. De problemen lijken meer een aanvallend probleem. De productie van vijf doelpunten uit vier wedstrijden houdt dan ook niet over. Hiervan nam Sam Wassenberg er drie voor zijn rekening (2x Nuenen en 1x De Meern), dat is 60% van de totale productie! De twee overige goals kwamen op naam van Nick van Dijk (1x Baronie) en Roald van Hout (1x RKAVV). Om tot een hoger rendement te komen zal met name de passing vanaf de vleugels beter moeten worden, want die aanvoer is tot nu toe nog niet altijd je van het!  

Uiteraard willen de “Tricolores” graag dat de punten op “Parkzicht” blijven maar ook de Rotterdammers hebben de punten hard nodig. We kunnen wel in dit stadium van de competitie het een zes puntenduel noemen, maar is niet elke wedstrijd belangrijk? Twee weken geleden werden thuis na twee eerdere nederlagen de eerste drie punten van het nog prille seizoen tegen Nuenen bijgeschreven, de toenmalige koploper. Dus we zien maar weer eens dat er in het voetbal van alles kan gebeuren. 

Kunnen de Udenaren zondag een stap zetten richting middenmoot of wordt het een plek bij de onderste regionen? Degene die zondag de wedstrijd winnend weet af te sluiten neemt plaats in de middenmoot van de standenlijst. Qua resultaten zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar UDI’19 heeft niet zoveel opties en kan zich dan ook geen fouten veroorloven, er moet hoe dan ook zondag gewonnen worden! Stefan Hoogsteder zal dan ook een strijdwijze moeten bedenken hoe Leonidas aan banden moet worden gelegd, want het is een wedstrijd die er zondag absoluut toe doet.  

Rest mij om de technische staf en de spelersgroep zondag tegen Leonidas heel veel succes toe te wensen! 

De wedstrijd staat onder leiding van de heer K. Klunder en zijn assistenten zijn de heren J.van Nijnatten en A.D. Kloekke.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Jordi van Gerwen

Hallo ik ben Jordi van Gerwen ben 7 jaar zit op de school de wijde wereld in groep 3 ik voetbal bij udi19 sinds 2015 nu  in jo8-1 mijn favoriete positie is aan de linkerkant  links buiten even voor zondag verwacht ik een 2-1 overwinning.  

Groetjes Jordi

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

De wedstrijdsponsor en schenker van de loetrijbal is Alex Ulijn Bestratingen, Luitstraat 30 in Uden of http://www.alexulijn.nl/

De levensmiddelenmand is geschonken door supermarkten JUMBO, Drossaard in Uden of https://www.jumbo.com/winkels/jumbo-uden-drossaard/

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.