ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI'19 speelt laatste oefenwedstrijd tegen Jong FC Den Bosch en daarna gaat om het echie!

Algemeen - UDI-1

Tijdens de UDI’19/CSU KICK-OFF dag wordt zaterdag a.s. door het vaandelteam de laatste oefenwedstrijd tegen Jong FC Den Bosch gespeeld voor de seizoensouverture tegen Baronie; aanvang 18.00 uur.

Door Fons Boekelder

Jong FC Den Bosch

De ploeg uit ’s-Hertogenbosch is geen onbekende tegenstander voor de “Tricolores”. In het seizoen 2016-2017 kwam men elkaar voor het eerst in competitieverband tegen in de 3e Divisie. In ’s-Hertogenbosch ging men kansloos met 5-1 onderuit. Een half jaar later werd in Uden een 1-1 gelijkspel behaald. De Bosschenaren degradeerden dat seizoen net als de Udenaren naar de Hoofdklasse B. Het voorbije seizoen kwamen ze door de degradatie elkaar weer tegen. Gestart werd met een uitwedstrijd in ’s-Hertogenbosch. Ook in deze wedstrijd was er geen eer te behalen en ging men met 3-0 onderuit. De laatste wedstrijd van dat seizoen werd afgesloten in Uden met een 3-3 gelijkspel.
Zoals bekend start volgende week voor beide teams de competitie. Jong FC Den Bosch,  nu ingedeeld in de zaterdag hoofdklasse, is al eerder met de trainingen begonnen en heeft er al zes oefenwedstrijden opzitten. Tegen Jong NEC (0-2), JVC Cuijk (5-0) en tegen De Treffers wist de ploeg geen winst te behalen. OJC Rosmalen (2-3), AWC Wijchen (2-0) en sv Top (2-7) werden wel verslagen.

UDI’19/CSU

De ploeg van Stefan Hoogsteder heeft nu vier van de vijf oefenwedstrijden gespeeld. Tegen vv Gemert (1-3), AWC Wijchen (2-0) en de Bataven (0-1) werd er gewonnen. Tegen zaterdaghoofdklasser Achilles Veen ging men met 5-2 onderuit. Ondanks die overwinningen lijkt het er op dat het spel bij de “Tricolores” nog niet op rolletjes loopt. Vervelend is om te constateren dat na het vertrek van Joep van Geelkerken binnen de selectie nog geen adequate vervanger is gevonden. Begrijpelijk is dan ook dat de trainer op zoek is naar een andere speelstijl en dit vindt in een voetballende oplossing. Daarbij moet wel de kanttekening geplaatst worden dat hij wegens de vele blessures nog niet een keer met zijn sterkste elftal op het veld heeft gestaan. De komende weken zal er door de technische en medische staf hard gewerkt worden om de spelers bij de seizoensouverture tegen Baronie fit en wel op de grasmat terug te laten keren.

Omdat het voor beide selecties de laatste wedstrijd in de voorbereiding is mogen beide ploegen laten zien of ze klaar zijn voor de start van de competitie.
De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld dat veel weg heeft van een “biljartlaken” en staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. C.J.T. van Daal.

                                                Mannen heel veel succes ! Forza UDI’19 ! U komt toch ook !

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.