ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 verliest laatste oefenwedstrijd

Algemeen - UDI-1

UDI’19/CSU heeft zaterdagavond haar laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de start van de competitie op sportpark “Parkzicht” tegen Jong FC Den Bosch met 3-4 verloren.

Met nog steeds een gehavend UDI’19 kon Stefan Hoogsteder wederom niet met zijn beoogde basis elf starten. Vooralsnog is het dus nog onduidelijk welke elf er komende zondag tijdens de seizoensouverture in de thuiswedstrijd tegen Baronie aan de aftrap zullen verschijnen.

Door Fons Boekelder

Al binnen de minuut was het raak voor de Bosschenaren door een doelpunt van  Dilivio Hoffman: 0-1. Zo’n kleine tien minuten later was het Wietse van Lankveld die de 1-1 op het scorebord bracht. De van vv Gemert overgekomen  Ruben Rodrigues zorgde na een kwartier  voor de 1-2. Een aanval over links werd na ruim een half uur voetballen door Jort van de Sande binnen gewerkt: 1-3 wat tevens de ruststand was.

Ook de tweede helft begon met een vroeg doelpunt. Ruben Rodrigues scoorde in de 48e minuut met een intikkertje zijn tweede goal van de avond en de wedstrijd leek beslist: 1-4. Het Udense publiek zag Roald van Hout na een uur voetballen de achterstand verkleinen tot 2-4. Sam Wassenberg geeft in de 66e minuut de stand een dragelijker aanzien door de bal uit een hoekschop binnen te koppen: 3-4. Richting het eindsignaal kwamen er voor beide ploegen nog wat kansjes maar gescoord werd er niet meer. Ondanks het verlies kon er teruggekeken worden op een nuttige wedstrijd.