ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI'19 vindt positief sportklimaat heel belangrijk

Algemeen

Beste leden, ouders en alle andere betrokkenen,

UDI’19/CSU vindt een positief sportklimaat in onze club heel belangrijk. Wij willen een club zijn waarin iedereen zich prettig en veilig voelt en het gevoel heeft zichzelf te kunnen zijn. Daarom vinden we het belangrijk om te weten hoe jullie dit ervaren binnen onze club.

Wij hebben daarom samen met de NOC*NSF en de Rabobank Uden Veghel een enquête ontwikkeld. Deze wordt binnenkort per mail naar jullie verzonden. Wij willen jullie vragen de enquête in te vullen. Het is een kleine moeite en daarmee help je ons goed op weg om ervoor te zorgen dat onze club een fijne, gezellige club blijft waar iedereen graag komt.

Wij hopen dat zoveel mogelijk leden vanaf 12 jaar, ouders van jeugdleden en alle andere betrokkenen (zoals trainers, coaches, scheidsrechters, commissieleden en andere vrijwilligers) de vragenlijst invullen. Mochten meerdere mensen van het gezin deze vragenlijst in willen vullen dan is dat van harte welkom. We horen graag jullie mening!

Heeft u geen mail ontvangen en wilt u uw mening graag laten horen, dan kunt u via de onderstaande link de enquête invullen.

Klik hier voor invullen enquête!

Update:
We zijn erg blij met het aantal leden dat de enquête al heeft ingevuld. Toch nog één keer het verzoek deze vragenlijst in te vullen. We stellen het enorm op prijs! We krijgen zo een goed beeld over wat er speelt binnen de vereniging. Om over de resultaten van deze enquête na te praten volgt nog een uitnodiging! 

Dank je wel!
Roald van Hout en Marie-Louise van de Burgt

Hartelijk bedankt voor de medewerking, namens de UDI’19/CSU en Rabobank Uden Veghel respect project.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.