ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zondag a.s. gaat de reis naar de nieuwe Limburgse gemeente Beekdaelen waar Nuth sinds 1 januari 2019 deel van uitmaakt.

Minor speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark de “Kollenberg” in Nuth, aanvang 14.30 uur.

Door Fons Boekelder

RKSV Minor

Inmiddels is Minor achttien wedstrijden onderweg en kan trainer Guido Leunisse, die na afloop van het seizoen afscheid neemt van de club, met wisselende resultaten terugkijken op het nog lopende seizoen. De ploeg behaalde negentien punten en bezet momenteel plek elf op de standenlijst. Van die behaalde punten werden er zeventien in negen thuiswedstrijden behaald! Zondag jl. in de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager De Meern ging men na een 0-2 voorsprong alsnog verrassend met 3-2 onderuit. De ploeg moet in de resterende tien wedstrijden nog wel punten zien te verzamelen om lijfsbehoud veilig te stellen of nacompetitie te ontlopen.

Afgelastingen

Zondag jl. werd de thuiswedstrijd tussen UD’19/CSU en VC Vlissingen op het “heilige gras” van sportpark “Parkzicht” afgelast. Het is nu bijna drie maanden geleden dat het vaandelteam daar op speelden, namelijk op zondag 25 november jl. tegen sv Meerssen, nadien werden alle geplande thuisduels afgelast! Inmiddels zijn er al grote verschillen ontstaan in het aantal gespeelde wedstrijden tussen clubs die op kunstgras of op natuurgras spelen. De laatste speelronde staat voor zondag 26 mei a.s. gepland, vóór die datum moeten alle achterstallige wedstrijden ingehaald zijn. Voor UDI’19 betekend dat er nog dertien wedstrijden op het programma staan en moeten dan ook nog flink aan de bak!  

UDI’19/CSU

De laatste twee uitwedstrijden werden gewonnen, een knappe prestatie op zich van de “Tricolores”! Het team van Stefan Hoogsteder beschikte in die wedstrijden over de juiste vorm en veerkracht om die wedstrijden winnend over de streep te trekken. Zondag kan men zo goed als zeker over een fitte selectie beschikken, daardoor zijn de keuzemogelijkheden voor Stefan Hoogsteder aanzienlijk vergroot, alleen het meespelen van Marc Koot is nog een vraagteken. Nick van Dijk die zondag jl. een schorsing moest uitzitten is nu dus a.s. zondag geschorst voor het duel tegen Minor. In Uden werd er op 14 oktober jl. verdiend met 2-1 gewonnen van de Limburgers door doelpunten van Wietse van Lankveld en Raoul Oomen. Kijken we naar de ranglijst dan is UDI’19 licht favoriet. Die lichte favorietenrol is overigens zeer betrekkelijk, want Minor heeft het thuisvoordeel en is daar moeilijk te verslaan. Wat gaat het zondag op het kunstgras van sportpark de “Kollenberg” worden? We gaan het zien, het vertrouwen is er, maar een ding is zeker: Het is oppassen geblazen voor deze tegenstander! SUCCES!

De twaalfde man die hun club altijd komen ondersteunen kunnen de navigatie instellen op het volgende adres: RKSV Minor, Kollenberg 2, 6361 KA Nuth. (122 km)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.