ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

De vereniging UDI’19/CSU neemt haar functie en verantwoordelijkheid uiterst serieus. Zo hebben we op een aantal teams verzorgers en bij ons vaandelteam zelfs een fysiotherapeut.

Het is helaas niet mogelijk om dit voor alle teams te organiseren maar we nemen de gezondheid van onze leden niet graag te licht op.

Mede door veranderingen in het zorgstelsel komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij jeugdspelers. Als UDI’19 willen we al onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen.

Het GRATIS blessurespreekuur is gestart in het seizoen 2012-2013 met vele positieve reacties van trainers, ouders en spelers. Daarom zijn wij aankomend seizoen ook weer van de partij. Iedere maandag tussen 18.00 en 19.15 uur kan men als UDI’19 lid terecht op de club. Vanaf maandag 20 augustus a.s. gaan wij bij UDI’19 weer van start met het blessurespreekuur.

Graag zien wij een inschrijving via onderstaande link tegemoet vóór 17.00 uur op de betreffende maandag. Dit spreekuur is bestemd voor alle spelers van UDI’19, dus niet alleen voor de selectieteams! Voor spelers tot 16 jaar is het wenselijk als er een ouder of trainer meekomt.

Na de afspraak wordt, bij toestemming, de trainer op de hoogte gebracht van de diagnose en de gemaakte afspraken met betrekking tot deelname aan trainingen en/of wedstrijd. Indien nodig wordt advies gegeven over verdere behandeling fysiotherapie. Het blessure spreekuur wordt gehouden door een gecertificeerd fysiotherapeut van de Udense Praktijk Wolbert Fysio: centrum voor fysiotherapie, sport en beweegzorg.

We willen als vereniging dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat tijdig actie ondernemen belangrijk is. Een juist gestelde diagnose is daarvoor van groot belang!

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden van dit spreekuur;

Maak een afspraak bij UDI'19 Zorgt

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.