ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Pedagogische kennisavond voor alle jeugd trainers en leiders! Als Regionale Jeugdopleiding van de KNVB willen we ook hier het jeugdkader bijscholen.

Daarom verwachten we dan ook dat er van elk jeugdteam minimaal 1 kaderlid aanwezig is. Mis het niet en meld je snel aan.

In samenwerking met Rabobank Uden-Veghel e.o. organiseert UDI’19/CSU een inspirerende lezing van Steven Pont. Steven is ontwikkelingspsycholoog, relatie/gezinstherapeut, columnist (o.a. Parool en AD), televisiemaker, spreker en auteur, van o.a. Mensenkinderen. Daarnaast heeft Steven voor de KNVB een aantal films gemaakt binnen het project Back2Basics waaronder  “De Kracht van het Gezag”. Deze film gaat over het ontstaan van cultuur in een voetbalteam en hoe je daar als trainer invloed op kunt uitoefenen.

In deze boeiende,  interactieve lezing zal Steven ingaan op de ontwikkeling van kinderen en hoe we daar op een positieve manier een bijdrage aan kunnen leveren. Iedereen die zich in de buurt van een kind bevindt is een pedagoog, of je dat nu wilt of niet. En dat geldt zeker voor de mensen die een kind vaak ziet zoals de leerkracht,  trainer en leider.  Als die zich samen sterk maken voor de ontwikkeling van het kind, dan komt dat niet alleen de cognitieve ontwikkeling van het kind ten goede, maar ook de sociale en emotionele! Reden genoeg dus om hier eens bij stil te staan, want educatief partnerschap klinkt mooi, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen en zal er genoeg gespreksstof zijn om er later binnen de vereniging of Respect.Uden met elkaar op terug te komen.

Datum:   Dinsdag 4 september 2018
Locatie:  Clubhuis UDI'19

Programma:                                                                           

19.00-19.30   Inloop met koffie/thee
19.30-19.45   Introductie en film; De kracht van het gezag
19.45-21.30   Lezing Steven Pont
21.30             Afsluiting

Kortom; mis het niet, er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, en meld je snel aan via mail: oa@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.