ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Vergadering unaniem achter benoeming twee Ereleden

Algemeen

Op maandagavond 29 oktober jl. vond in het Clubhuis de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van UDI’19/CSU plaats. 

Zo’n 80 leden namen bij aanvang een minuut stilte in acht ter nagedachtenis aan de overleden leden van het afgelopen seizoen. Voorzitter Ben Tuithof leidde de vergadering, welke een vlot verloop kende. Hij gaf aan dat de vereniging is begonnen aan een belangrijk seizoen, in mei 2019 wordt nl. het 100 jarig bestaan van UDI’19 gevierd.

Penningmeester Mark van de Burgt nam daarna het woord en besprak de financiële situatie van de vereniging. Wederom kon het jaar worden afgesloten met positieve cijfers, al waren er enkele ontwikkelingen, met name de inkomsten vanuit het clubhuis, die aandacht vragen. Het was de laatste keer dat Mark als penningmeester het woord had. Na 12 jaar zet hij een punt achter zijn bestuurlijke werk binnen UDI’19. In die 12 jaar heeft hij UDI vanuit een diep dal naar een financieel stabiele vereniging weten te leiden. Erevoorzitter Henk Salome sprak Mark toe en complimenteerde hem met zijn vele verdiensten voor de vereniging. Later op de avond sloot de vergadering zich hierbij aan door in te stemmen met het voorstel om Mark van de Burgt te benoemen tot Erelid van de vereniging.

Niet alleen Mark viel deze eer te beurt, ook Tinie Timmers werd met unanieme instemming van de aanwezigen benoemd tot Erelid. Tinie is al 43 jaar lid van de vereniging en hij vervult al tientallen jaren de rol van wedstrijdsecretaris voor de seniorenafdeling en tevens de ledenadministratie. Tinie is bijna dagelijks bezig met deze taak en hij doet dit naar volle tevredenheid. De heren kregen de speld opgestoken behorende bij het Erelidmaatschap; "maar we komen hier nog nader op terug," zei de voorzitter. Beiden treden nu toe tot de selecte groep van Ereleden, waar de vereniging zo trots op is.

Daarna was het tijd voor de verkiezingen: Joost van Oort nam na 3 jaar afscheid als bestuurslid, hij werd door de voorzitter bedankt voor zijn inzet aan de vereniging. Willy Verwegen was aftredend, maar herkiesbaar en Joep van de Geer was de kandidaat om Mark van de Burgt op te volgen als penningmeester van de vereniging. Joep is al 37 jaar lid van de vereniging en is in het dagelijks leven werkzaam als financieel manager bij Wiltec in Uden. Zowel Willy als Joep werden door de vergadering gekozen in het Bestuur.

Rond de klok van 22.00 uur sloot voorzitter Ben Tuithof de vergadering, laten we er een mooi seizoen van maken met als hoogtepunt in mei het 100-jarig bestaan van de vereniging. Welthuis!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.