ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Volop strijd bij de SCU kerstzaalvoetbal toernooien

Algemeen - Jeugd

Ook dit jaar zijn er gedurende de kerstvakantie voor alle jeugdleden de traditionele toernooien in De Stigt. Met dank aan de Supportersclub UDI’19 die dit mede mogelijk maakt.

Afgelopen vrijdag was de aftrap van de toernooien voor de  UDI medewerkers. Na aanvankelijk erg weinig aanmeldingen voor dit gezellige toernooi was het na wat extra inspanning toch gelukt om 31 deelnemers aan de start te hebben staan. 5 teams streden in leuke onderlinge partijtjes om de eer. Na afloop was er nog een gezellige 3de helft in de kantine van de sporthal. 

Op zaterdag waren het achtereenvolgens de kinderen van de JO11/10 en JO15/14 die hun zaalvoetbal talenten konden tonen. Twee goed bezette toernooien met elk een kleine 50 deelnemers.
Op zondagochtend mochten de kleinste voetballertjes aan de bak en werd er enthousiast, en voor de meeste ook de eerste keer in de grote zaal van De Stigt, leuke wedstrijdjes afgewerkt. In de middag was het een mooie en door vele ouders bezochte strijd tussen de jongens en meiden van de JO9/8.  

In alle categorieën gingen de spelers blij en voldaan richting huis. Voor de winnaars waren er bekers of bioscoopbonnen en bij de mini’s werd iedereen verrast met een mooie UDI medaille.  

*  Woensdag staat er nog het JO13/12 toernooi op het programma en in de avond de G-voetballers.

*  Afsluiting is op vrijdag 4 januari met het toernooi voor de JO19 en JO17 groepen.

Het beloven nog 2 mooie dagen te worden!

Zie foto's, voor de volgende sessie klik onderaan naar volgende!
Met dank aan Frans Geenevasen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.