ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Met GVV Unitas uit Gorinchem treft UDI’19/CSU Paasmaandag een tegenstander die behoort bij de vijf ploegen die azen op de titel in de hoofdklasse B.

De ploeg van trainer Rick Adjei is in ieder geval al verzekerd van nacompetitie voor een plek in de Derde divisie door het behalen van de 1e periodetitel. Op zich een knappe prestatie van de nieuwkomer in de hoofdklasse B van de naar Kozakken Boys vertrekkende trainer.

GVV Unitas is een team dat beschikt over zeer technische en vaardige spelers, o.a. met middenvelder en smaakmaker Yassin Ouja, volgend seizoen actief voor Kozakken Boys. Aan de bal zijn ze levensgevaarlijk, zeker met clubtopscoorder Pascal van Helden in hun midden die met dertien goals ruim een derde van de totale productie voor zijn rekening nam. De ploeg uit Gorinchem zal er dan ook alles aan doen om de drie punten mee naar huis te nemen om zo aanspraak te blijven houden op het kampioenschap.

Uitgerekend tegen Unitas speelde UDI’19 misschien wel de beste maar zeker de spannendste wedstrijd van het seizoen tot nu toe die met 2-3 werd gewonnen door doelpunten van Sam Wassenberg (2x) en Roald van Hout. Het is aan Stefan Hoogsteder en zijn staf om met een tactiek te komen waar ze geen antwoord op hebben. Trainer Rick Adjei verklaarde na afloop van de wedstrijd in Gorinchem dat hij vastbesloten is om in Uden de punten te gaan halen. Aan de Udenaren de taak om dit Paasmaandag zien te voorkomen en de punten in Uden te houden.

Wat gaat het maandag worden? Het wordt zeker weer een boeiende wedstrijd. Kan de ploeg uit Uden GVV Unitas op “Parkzicht” wederom verrassen? Deze middag is er vrije toegang en uw morele steun wordt bijzonder op prijs gesteld.

Arbitraal trio

De wedstrijd wordt afgetrapt om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter dhr. J. Kaper uit Groningen, hij wordt geassisteerd door de heren M. Klaare uit Tiel en R. Metsemakers uit Geleen.

 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Ik ben Brian Versteeg

Ik ben 7 jaar en voetbal in JO8-3.
Mijn grootste fans zijn mijn vader en moeder en mijn broertje Nick van 4 jaar.

Ik voetbal alweer 2 jaar bij Udi en heb het reuze naar mijn zin.
Mijn positie is altijd voorin, omdat ik graag wil scoren!
Ik zit in groep 3 van de Wijde wereld en daar ben ik altijd te vinden in de voetbalkooi met mijn vrienden.

Natuurlijk denk ik dat Udi gaat winnen tegen Unitas. Mijn voorspelling is 3-1.
Ik heb er zin in!

Tot 22 april, groetjes Brian

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door MEXIM Uden; zie www.mexim.nl

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard ; zie www.jumbom.com

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.