ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zondag de tweede thuiswedstrijd op rij voor UDI’19/CSU van de vier duels die achtereenvolgend thuis te spelen zijn. Mede titelkandidaat Halsteren is komende zondag te gast op het kunstgras van sportpark “Parkzicht”. Of het predicaat titelkandidaat voor Halsteren rechtvaardig is dat valt zondag a.s. nog te bezien, de aftrap is 14.00 uur.

Door: Fons Boekelder

De ploeg van trainer Ruud Pennings heeft 41 punten, acht minder dan koploper Baronie, daarbij aangetekend dat de West-Brabanders een wedstrijd minder gespeeld hebben. Daarnaast zitten vv Gemert en Groene Ster ook nog op het vinkentouw.

Halsteren

Zondag 24 maart jl. is de ploeg twee punten na het gelijke spel van Baronie tegen RKAVV (0-0) twee punten ingelopen op koploper Baronie. Ook Halsteren had het die wedstrijddag in eigen huis tegen IFC moeilijk en was het Perry Bierkens die een kwartier voor tijd de 1-0 binnen kopte.

De wedstrijd op 18 november jl. tussen de nummer drie Halsteren en de nummer zeven UDI’19/CSU was er een die niemand wilde verliezen. Zo eindigde deze boeiende wedstrijd uiteindelijk dan ook zoals ie begon:0-0. Een sterk punt van Halsteren is hun verdediging. Samen met Baronie hebben zij ieders slechts zestien tegentreffers hoeven te incasseren en behoort de ploeg tot de minst gepasseerde defensies van het zaterdag- zondagamateurvoetbal in de Hoofdklasse. Zondag jl. kwam Halsteren niet in actie omdat er een inhaal/beker programma vastgesteld was.

UDI’19/CSU

UDI’19 - Vlissingen zou op voorhand een wedstrijd worden tegen een degradatiekandidaat. De tegenstander wist in twee maanden tijd geen enkele wedstrijd te winnen. Tegen UDI’19 kwam daar dan ook geheel onverwacht verandering in en wisten de Zeeuwen de overwinning in de slotfase met 0-1 naar zich toe te trekken.

Wat gaat het zondag worden? Het wordt hopelijk een boeiende wedstrijd op het kunstgras van “Parkzicht” en de “Tricolores” zullen het thuispubliek de hopeloze wedstrijd tegen VC Vlissingen zo snel mogelijk willen doen vergeten door tegen titelkandidaat Halsteren een mooi resultaat te boeken.

Het arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. Björn Erkens uit Gouda en hij wordt geassisteerd door de heren Sven Weeda uit Oudenbosch en Iwan Larijn uit Dordrecht.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Ravi Nabuurs

Ravi Nabuurs woont bijna 5 jaar met zijn ouders en zusje in Uden en is op 6 jarige leeftijd begonnen bij de mini-pupillen. Nu is hij 7,5 jaar en speelt in het team Udi’19 JO8-05. Dankzij de leuke en leerzame trainingen, begeleiding van de coach, door wedstrijden te verliezen en te winnen, zie je het team groeien. “ De bal afpakken en op het doel schieten vind ik leuk om te doen“.  Van een grassprietjes plukker is Ravi een echte verdediger aan het worden. Hij heeft goed overzicht over het veld en weet steeds beter naar welke positie hij de bal moet spelen. Ravi is uitgenodigd als pupil op 07 april voor de wedstrijd Udi’19 - Halsteren. “ Ik voorspel 2-0 voor deze wedstrijd “, zegt Ravi.

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door Van der Krabben Makelaardij Uden; zie https://www.krabben.nl

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard ; zie www.jumbom.com

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.