ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zondag komt “laagvlieger” Vlissingen op bezoek bij de “Tricolores”.

Het begint voor de Zeeuwen, sinds 1916 de trots van Vlissingen, langzamerhand door de nederlaag van zondag jl. bij Gemert (5-0) een lastig karwei te worden om nacompetitie of zelfs rechtstreekse degradatie te ontlopen.

Door: Fons Boekelder

VC Vlissingen

Trainer John Karelse maakte half januari bekend dat hij per direct zou stoppen als trainer van Vlissingen. Komende zomer wordt hij aan de Irislaan opgevolgd door Kevin Hollander, momenteel actief bij derde klasse Walcheren. Als tijdelijke vervanger van John Karelse neemt Johan Schouten de honneurs waar.

Zondag jl. zat Johan Schouten voor het eerst in Gemert op de bank als interim-trainer. De hoofdklasser ging zoals eerder vermeld met de pijnlijke cijfers van 5-0 onderuit bij Gemert. Vlissingen presteert dit seizoen ondermaats in de Hoofdklasse B. Mede door veel blessures staat de club voorlaatste in de stand. In de twintig wedstrijden die VC Vlissingen speelden behaalden zij drie overwinningen, speelden zij vier keer gelijk en moest men maar liefst dertien keer het onderspit delven met een doelsaldo van 15 doelpunten voor en 37 tegen.

UDI'19/CSU

In Vlissingen kon de ploeg van Stefan Hoogsteder niet beschikken over Sam Wassenberg, Sidney Gakpo en Marc Koot. Ondanks dat gemis waren de Udenaren heer en meester met 75% balbezit. Toch zijn het de Vlissingers die uit het niets door een doelpunt van Abdoe Abdenbi op voorsprong kwamen. Paul van der Vlist bracht de Udenaren een kwartier voor tijd op gelijke hoogte en was het de resterende minuten voor de gastheren verdedigen met het mes tussen de tanden en moesten de gasten helaas genoegen nemen met een gelijk spel:1-1.

De Udenaren hebben nu alles in eigen hand met vier thuiswedstrijden voor de boeg om zich vaster in het linkerrijtje te nestelen. Zondag jl. hebben ze bij sv Meerssen een belangrijke stap gezet omdat te verwezenlijken door de Limburgse formatie met 1-3 te verslaan.

Wat gaat het zondag worden? De Zeeuwen zullen alles in het werk stellen om met een goed resultaat Uden te verlaten. UDI’19 is op voorhand dus gewaarschuwd, want een kat in het nauw maakt rare sprongen. We gaan het zondag allemaal zien in een wedstrijd die voor het nodige “vuurwerk” zal zorgen. Succes!

De wedstrijd wordt afgetrapt om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. J.C. Jensch uit Almere en hij wordt geassisteerd door de Dhr. N. Klaver uit Hensbroek en Dhr. W.W.C. Veldman uit Eygelshoven.

Resterend programma UDI’19

Thuis: 31/3 VC Vlissingen, 7/4 Halsteren, 20/4 Alphense Boys, 22/4 GVV Unitas, 5/5 RKAVV, 19/5 De Meern. 
Uit: 28/4 Baronie, 26/5 Groene Ster

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Teun Franse

Hallo

Mijn naam is Teun en ik ben 8 jaar oud. Ik woon in Uden samen met papa, mama en mijn zusje Margje.

Ik zit al eventjes op voetbal en speel nu in JO8-2. In het veld sta ik meestal in de verdediging, maar ik kan ook heel goed aanvallen. Ik vind voetballen het leukste wat er is en zit een fijn team!

Naast voetbal zit ik ook nog op gitaarles. Samen met mijn vader ga ik graag wandelen in de bossen op zoek naar uilenballen, schedeltjes en andere mooie vondsten. Ook vind ik Pokémon en Lego leuk.

Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn. En ik heb heel veel zin in de wedstrijd van zondag. UDI’19 – Vlissingen wordt 2-1, denk ik.

Groetjes Teun Franse

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door PalletPlus BV; zie http://www.palletplus.nl/

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard; zie www.jumbom.com

Deel dit bericht

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.