ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Alphense Boys is een amateurvereniging uit Alphen aan den Rijn. De thuiswedstrijden worden op "Sportpark De Bijlen" gespeeld.

Voor het eerst spelen beide ploegen in competitieverband tegen elkaar in de Hoofdklasse en wel zondag a.s., aanvang 14.00 uur.

Door: Fons Boekelder

Toekomst Alphense Boys

Ambitieus dat zijn ze zeker. Op de lokale omroep Studio Alphen in het programma “De Voetbalkantine” sprak Alphense Boys aanvoerder Thom Nouwens onlangs over de toekomst van Alphense Boys; “Het doel is in de komende jaren de Derde Divisie te bereiken met zoveel mogelijk jongens uit de jeugdopleiding van Alphense Boys”. Of we als team klaar zijn voor de Derde Divisie? “Dat weet ik niet, de vereniging is dat in ieder geval wel. Er zijn nog vier wedstrijden tot de winterstop tegen vier ploegen die lager op de ranglijst staan en die moeten wij  alle vier winnen en vervolgens de balans opmaken. De top-6 speelt de komende weken tegen elkaar en gaat punten verspelen. In de winterstop hopen wij in de subtop te staan en mee te gaan doen om de nacompetitieplaatsen”. Trainer van Alphense Boys sinds dit seizoen is de 52-jarige Hein van Heek.

UDI’19/CSU

Dat het bij de ambitieuze Alphense Boys geen eenvoudige klus zal worden, is niet zo heel gek. Deze vereniging wil heel graag naar de Derde Divisie en staat na elf wedstrijden met vijftien punten op plek zeven, dus nog net in het linker rijtje. De Udenaren bevinden zich in het rechter rijtje en staan met evenveel punten op plek negen maar hebben een wedstrijd meer gespeeld. Wat gaat het worden aanstaande zondag in Alphen aan den Rijn? Een blik op de ranglijst leert ons dat beiden ploegen aardig aan elkaar gewaagd en zal het er spannen op sportpark “De Bijlen”. Voor de Udenaren telt zondag alleen winst om in verliespunten op gelijke hoogte te komen en zo de aansluiting met de brede middenmoot niet te verliezen. Succes!

Accommodatie

De twaalfde man die hun club altijd komen ondersteunen en erg belangrijk zijn voor het team kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres:
“Sportpark De Bijlen” Sportlaan 2 Alphen aan den Rijn (105 km)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.