ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Vooruitblikken op de wedstrijd De Meern - UDI'19/CSU

UDI-1

Kort overzicht VV De Meern 

De voetbalclub R.K.S.V. De Meern werd opgericht op 18 juni 1947, meestal afgekort als VV De Meern. Op dit moment heeft de club ruim 2000 leden. De club heeft een zaterdag- en een zondagafdeling. Een bekende speler, afkomstig van deze club is Rick Kruys die zijn sporen heeft verdiend bij o.a. FC Utrecht. 

Het eerste elftal van de zondagafdeling kwam in het seizoen 2017/18 uit in de 3e Divisie, na promotie vanuit de zondag hoofdklasse A in het seizoen 2016/17. Een seizoen later degradeerde het elftal uit de 3e Divisie en keerde zodoende terug naar de hoofdklasse B. Het elftal staat sinds het voorbije seizoen onder leiding van Joël Titaley afkomstig uit Ede. Joël Titaley werkte in het verleden als trainer bij Zwart Wit'63 en Ostrabeke en was hij assistent-trainer bij DTS Ede. Ook was hij trainer van het Nederlands militair elftal, hij is in het bezit van het trainersdiploma UEFA A. 


Selectie VV De Meern

Resultaten VV De Meern 

In deze speelronde hebben alle clubs al drie wedstrijden gespeeld behalve VV De Meern en SV Meerssen. Deze openingswedstrijd van het seizoen tussen deze beide clubs werd uitgesteld vanwege het 100 jarige bestaan van de club uit Zuid-Limburg. Hun eerste wedstrijd was thuis tegen VC Vlissingen waar veel publiek op af was gekomen. Volgens de website van de club was het wennen qua namen en spelers want er was weer een compleet “vreemdelingenlegioen” binnen gehaald. Maar ondanks de nieuwelingen ging 

men kansloos met 0-3 onderuit tegen de Zeeuwen. De wedstrijd die volgde was een uitwedstrijd naar de plaatselijke trots van Gemert. Ook daar op sportpark “Molenbroek” was men na een eerder verkregen voorsprong door Solace Uyi-Olaye de mindere en werd men getrakteerd op een 7-1 nederlaag. De ploeg heeft uit de twee gespeelde wedstrijden al tien tegentreffers moeten incasseren en wist slechts één keer doel te treffen. Hierdoor zijn zij samen met IFC de rode lantaarndrager in de Hoofdklasse B. 

UDI’19/CSU 

Na drie speelrondes nemen de Udenaren een gedeelde negende plaats in op de standenlijst. De eerste zege tegen Nuenen is natuurlijk een heerlijke opsteker voor zondag tegen het kwakkelende De Meern. Tijdens de trainingen wordt er keihard gewerkt om tot het gewenste resultaat te komen. Volgens Stefan Hoogsteder heeft de ploeg in de wedstrijd van zondag jl. een stap gezet naar de beoogde speelwijze. Hij hoopt dan ook dat dit een goed vervolg zal krijgen. Als dat gebeurt, dan is dat een verdienste van de vele intensieve trainingsuren die hieraan een bijdrage hebben geleverd. Hopelijk kunnen we zondag omstreeks de klok van 15:45 uur weer één of drie punten bijschrijven! 

De twaalfde man die hun club komen ondersteunen en erg belangrijk zijn, kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres (81km) 

Sportpark De Meern, Loenenseboslaan 2, 3454 NT De Meern (Leidsche Rijn Utrecht)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.