ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Vooruitblikken op de wedstrijd tussen GVV Unitas - UDI'19/CSU

Algemeen - Senioren - UDI-1

Zondag a.s. treft UDI’19/CSU weer een van de zeven nieuwkomers in de Hoofdklasse B. Nu is GVV Unitas uit Gorinchem de tegenstander die met overmacht in het seizoen 2017-2018 kampioen werden in de 1e klasse B.

Door Fons Boekelder

GVV Unitas
GVV Unitas doet het als promovendus in de Hoofdklasse B geweldig. Na vijf wedstrijden heeft het al twaalf punten verzameld en is het gat met koploper Halsteren slechts één punt. Trainer van de rood-witte formatie uit Gorinchem is Rick Adjei die sinds het seizoen 2016-2017 aan het roer staat. GVV Unitas begon voortvarend aan de competitie door in de uitwedstrijd Alphense Boys met 1-2 te verslaan. Daarna volgde Halsteren in een thuiswedstrijd waar men met het kleinst mogelijke verschil met 0-1 onderuit ging. Vervolgens reisde men een week later af naar VC Vlissingen om de Zeeuwen met 1-2 aan de zegekar te binden. Met SVA Papendorp werd de vloer aangeveegd door ze met 6-0 te verslaan. Zondag jl. moest men aantreden bij De Meern, die werden met het kleinst mogelijke verschil verslagen (0-1). Door deze resultaten staan zij samen met Gemert en Groene Ster op een gedeelde tweede plaats. De ploeg uit Gorinchem is in de winning mood en zal de reeks die is ingezet willen vervolgen.

UDI’19/CSU
In tegenstelling tot GVV Unitas maakt UDI’19/CSU momenteel een lastige periode door. De competitie draait stroef en heeft tot nu toe nog niet de gewenste resultaten opgeleverd. De ploeg van Stefan Hoogsteder bivakkeert momenteel in de kelder van de Hoofdklasse B op plaats dertien met vier punten. In de eerste vijf wedstrijden werd er slechts één keer gewonnen, thuis van Nuenen met 2-0. Eenmaal werd er gelijk gespeeld in en tegen De Meern 1-1 en er werden drie nederlagen geleden, thuis tegen Baronie met 1-3 en uit bij RKAVV ook met 3-1. Zondag jl. werd de thuiswedstrijd tegen Leonidas verrassend met 0-2 verloren, al was dat vooral te wijten aan het niet afmaken van de geboden kansen.
Ondanks de tegenvallende prestaties reist men zondag toch met het nodige zelfvertrouwen af naar Gorinchem voor een goed resultaat om zo weer aansluiting te krijgen met de middenmoot. Naar alle waarschijnlijkheid zal Marc Koot na een lange periode van blessure leed en na een invalbeurt zondag jl. ook tegen GVV Unitas deel uitmaken van de selectie. Of Sidney Gakpo weer inzetbaar zal zijn is een twijfelgeval.

Accommodatie:
De twaalfde man die hun club altijd komen ondersteunen en erg belangrijk zijn voor het team kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres: GVV Unitas, Sportpark Molenvliet, Bataafsekade 6, 4204 AX Gorinchem (75 km)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.